Yeni aksesuarlar

drmgedikbas

Mete Gedikbaş
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
ebayi kontrol ederken karşılaştım. bazıları gerçekten çok yakışacak gibi duruyor ama $ çok yükseldiği için gereksiz pahalı oldular. s-dizayn el atarsa belki biraz daha ucuza sahip olabiliriz.

$_35.webp

$_12.webp

ben bunu sevdim mesela
$_12.webp

$_12.webp

$_12.webp

$_12.webp

bunun da otomatik versiyonu hoş olur :eyv
$_12.webp

led ampüller de güzel görünüyor :eyv
$_12.webp

Aksesuarlar güzel duruyor Mete kardeşim, dediğin gibi dolar aldı başını gitti, kimse bu şartlarda mal falan alamaz...

Hocam diğer Captur'u icon yapmıştın , buna paket ismide kalmadı artık biz bir paket ismi yaratacağız sanırım , icon plus privilage + 2 falan gibi :)

hehehe :D sağolasın uğur abim arabanın başına 25 yaşında geçince insan acısını çıkartmaya çalışıyo :D

aynen mustafa abi şöyle kaba taslak hesaplıyorum sonra hemen vazgeçiyorum :D

hehehe :D sağolasın uğur abim arabanın başına 25 yaşında geçince insan acısını çıkartmaya çalışıyo :D

Çıkart tabi bir daha mı geleceğiz sanki :) Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin tekrar
:eyv

amin uğur abi sağolasın :D

Evet, bu yaşlarda modifiye ve aksesuar hevesi oluyor insanda. Önceki araçlarımın hepsinde ben de bizzat kendim uğraşarak aksesuar monte eder, saatlerce uğraşırdım. Ama artık inanın ister bıkkınlık, ister zevk meselesi deyin sadelik en güzeli geliyor bana 50 li yaşlarında biri olarak. Haa yapana saygım var elbette. Forumdan takip ederken o tatlı telaşınız hoşuma bile gidiyor. Hatta yıkamacıda 1 saat falan bekleme zahmeti olmasa arabamı yıkatmayı bile düşünebilirim belki ama yok yok kirli de güzel duruyor be.:eyv

Geri