Yeni Akü Bitti

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan azado7
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

azado7

Kayıtlı Üye
42-Konya
Daha 3 aydir almis oldugum akü herhangibir sorun vermemisti. Araci 28 gündür kullanmiyorum. Bugun calistirmaya gittigimde kapilari bile manuel anahtarla acmak zorunda kaldim. Sizce neden dir akü povver akü sfb teknojili 72 ah lik. Bide garanti bu koşullarda yardimci olur mu veya yarin sanayide birisine şarj mi etmeliyim...

28 gün az bir süre değil gibi . Araçta park halinde çalışan kamera vs varmıdır ?

Araç kapalıyken bile aküden hatırı sayılır miktarda enerji çekiyor. Benim fluence serviste 2 hafta kaldı. İki hafta sonunda aracı teslim almaya gittiğimde aracı çalıştırmadan önce 'akü zayıf aracı çalıştır' uyarısı vermişti. Yani araç uzun süre araç çalıştırılamıyorsa kendi kendine aküyü bitirebilir.

Aracınıza herhangi bir yere led ampul taktınız mı?

Akünün bitmesi normal, takviye yapıp aracı çalıştırın daha sonra biraz gezintiye çıkın, yeni akü çabuk toparlar...

Akünün bitmesi normal, takviye yapıp aracı çalıştırın daha sonra biraz gezintiye çıkın, yeni akü çabuk toparlar...

Ustan takviye ile 30 dk gezdim. Stop ettim. 20 dk sonra tekrar calistirmaya geldig8m de ise calismadi. Bugun sanayide bi ustaya biraktim 7 saat felan şarj edecek birazdan almaya gidecegim bakalim insallah kendine gelir akü.

şimdiki araçlar kontak kapatılıp araç kilitlenince enerjiyi tamamen kesmiyor
muhtemelen yeni akünüz tam şarlı değildi ve bitti
akü bir kaç defa tam olarak deşarj olunca yani sıfıra inince ömrünün büyük kısımını yemiş oluyor.ve sıkıntılar başlıyor.

Ustan takviye ile 30 dk gezdim. Stop ettim. 20 dk sonra tekrar calistirmaya geldig8m de ise calismadi. Bugun sanayide bi ustaya biraktim 7 saat felan şarj edecek birazdan almaya gidecegim bakalim insallah kendine gelir akü.
20 dakika gezip tekrar çalıştırmayı denediğinde çalışması lazımdı hatta 5 dakika bile çalışsa tekrar denendiğinde çaşır araç. keşke şarja vermeseydin. aldığın yere götürüp aküyü ölçtürseydin iyiydi. bence o akü bozuk. ölçümde bozuk çıkan akü garantiden değişir.

Geri