• Ağımız Büyüyor!

    Güncel tartışmalar, etkinlikler ve anlık paylaşımlar için bizi sosyal medyadan da takip edin.

Yeni Clio Saat Ayarı

Kaynak dil: Türkçe · Bu mesajı çevir
katalog aynı zamanda JOY paketli araçlar için yani ekransız araçlar için de hazırlanmış çünkü =) o araçlarda ekran olmadığı için göstergede saat mevcut
 
Kaynak dil: Türkçe · Bu mesajı çevir
Katalog da konsolda derece ekranına geldiğinizde yön tuşlarından birine 3 sn. basılı tutun diyor ve saati ayarlayın yazıyor bende bastım 3sn. kadar sonra yön tuşlarına tekrar bastığımda sanki bir ayar yapıyormuş gibi oluyor ve öteki konsol ekranına geçmiyor sürekli 2-4 defa bastığında geçiyor sanki orda bir ayar yapıyormuş gibi sizde deneyin bence ama saat gözükmüyor :-))
 
Kaynak dil: Türkçe · Bu mesajı çevir
Kataloglarda bütün modeller için ortak bilgiler yazar,arkadaşların dediği doğrudur...:eyv
 
Kaynak dil: Türkçe · Bu mesajı çevir
Bende O Kadar Çok Uğraştım Bişeyler Yaptım Ama Yok Olmadı... Arkadaşın Dediği Gibi Katologlar Standartdır Her Araç İçin.Ama Araba Paketlerinde Değişiklik Gösterebiliyor Demekki.
 
Kaynak dil: Türkçe · Bu mesajı çevir
Teşekkürler
 
Kaynak dil: Türkçe · Bu mesajı çevir
Konuyu hortlatıyorum ama bu doğruysa gerçekten çok ahmakça bir iş!
nasıl bir mantık anlamak da mümkün değil! Sen git R-Nav'ın sağ üst köşesine bir kadar bir saat koy, ön paneldeki ısı gösteren yerin yanını boş bırak!! Sonra da ncap'ten 5 yıldız al!
saate bakmak için R-Nav'daki bit kadar yazıyı okumaya çalışırken insan küçük büyük kaza yapabilir?!
insan gerçekten hayret ediyor...
Minibüs şoförlerinin yaptığı gibi; gidip bir dijital saat alayım ben iyisi mi!!!
 
Kaynak dil: Türkçe · Bu mesajı çevir
Çok enteresan. Forumda ilgili yerde saate ihtiyaç duyan bir ben varmışım! :)
Evet arkadaşlar ısı göstergesinin altında koca bir boşluk var, kılavuzunda saati Nasıl ayarlayacağımızı anlatmışlar; ancak mümkün değil bu. Nav'ın sağ üst köşesindeki bit kadar saat göstergesi de çok kullanışsız.
yok mu bunun bir çözümü!? :sinirli
 
Geri
Üst