Arkadaşlar bildiğiniz gibi yeni aldığım 2012 Clio HB BVA 110 bg' den gelen sesler beni dehşete düşürdü, inanılmaz bir şey, dönüşlerde falan vuuuuuv diye bir ses ikigün önce hanımı apartman park girişinde indirdim park girişine girerken dönüş yaptım yine o sesler en ilgincide,hanımın gelipde "sen dönerken garç diye bir ses geldi arabadan" dedi ilk aldığımda eve getirdiğimde o dönüşteki sesleri almıştım ve bayii satış temsilcisine söylediğimde "sıfır araba olduğu için parçaların birbirine alışacak o seslerdir dedi,devam ederse servise getirirsiniz" demişti. O zaman demiştim kendi kendime "hapı yuttun renonun en .oktan arabasını bir çuval para vererek aldın." zaman geçtikce bu düşünce gittikce dahada kuvvetleniyor, buradan aldığım izlenimler,beni kaygılandırıyor,
forumun bir yerinde okumuştum benim gibi sıfır clio alan arkadaşın biri yazmıştı,başka arkadaşlar da onu doğrulayan yazılar yazmış Clioların direksiyonundan sesler geldiğine kronik direksiyon sorunlarının olduğunu yazmışlardı. şimdi ne yapacağımı kara kara düşünüyorum. bu arabada hiç binme zevkim kalmadı, 2011 1.4 dizel x paketli fiestaya da 1 yıl bindim,zaman içinde onun da bazı hataları vardı fakat böyle değildi hele ilk günlerde değildi.inanın şu anda çok muzdarip durumdayım otomatik vites adına gül gibi fiestamızı sattık bu garabeti aldık fazla yaktığını geçtim, ona razıydım ama bu sesler inanılır gibi değil bu arabalar bu paranın yarısı etmez. ne yapacağımı şaşırdım.
Şimdi geri iade etsem almazlar(kısmen zararına da olsa razıyım) bir sürü bahane üretirler,renault'u mahkemeye versem nasıl bir sonuç alırım onu araştırıyorum, araba resmen garabet bu formla arabayı almadan önce tanışsaydım renault üste para verse almazdım. Bu Clioya karşı içimde zerre kadar zevk kalmadı,değeri gözümde pul kadar yok bilmiyorum nasıl yaparım, çocuklarda eski fiestamızı arar oldukca içim cıııızzz ediyor,çok az bir zararla satmayı bile düşünüyorum. satarsamki birdaha renault uçak yapıyor deseler binmem vede almam dostlarıma da tavsiye etmem.
Berbat bir bayii,berbat bir araba berbat bir renault firması merkezden arayacaklardı hala arayacaklar, böyle yaparlarsa kısa zamanda türkiye piyasasında layıklarını bulurlar.Yazıkki bu hataya göz baka baka bende düştüm içimde kendime karşı inanılmaz bir öfke kabarıyor ve yumruklarla kafamı yumrukluyorum " akılsız kafa"
:loll diye baya bir uzun yazı oldu kafanızı şişirdim herkesden özür dilerim. lütfen sizlerden akılcı çözümler bekliyorum. beklemekte ne kadar hakkım varsa tabiikiqw