Yeni katılım...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Arft
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Arft

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Herkese Merhaba,
Megane sedan 1,5 edc icon ile aranıza katıldım...
İlk izlenimlerimi sizinle yakında paylaşacağım...
Tşk...

Son düzenleme:
Aracınız hayırlı olsun . Ailemize Hoş Geldiniz.Kazasız sürüşler , keyifli forumlar.....

Aracınız hayırlı olsun. İlk iş olarak aracın soğutma suyu ve motor yağı seviyelerini kontrol edin. Her gün arabaya inerken bu seviyeleri kontrol etmeyi unutmayın. Forumdaki bir arkadaşın sıfır almış olduğu megane 4 arç su eksiltiyor. İşin ilginç tarafı servis bunu arıza olarak kabul etmiyor. Kazasız keyifli sürüşler.

Aracınız hayırlı olsun. İlk iş olarak aracın soğutma suyu ve motor yağı seviyelerini kontrol edin. Her gün arabaya binerken bu seviyeleri kontrol etmeyi unutmayın. Forumdaki bir arkadaşın sıfır almış olduğu megane 4 arç su eksiltiyor. İşin ilginç tarafı servis bunu arıza olarak kabul etmiyor. Kazasız keyifli sürüşler.

Aracınız hayırlı olsun. Allah Celle Celâlühü kazasız belasız keyifle binmek nasip etsin. Bende aynı paket aldım üzerine kör nokta ve 360 derece park sistemi ve 8.7 inç ekran taktırdım. Fakat lastikleri 17 inç yaptım. Malum mükemmel Türkiye yolları :))
Aracımda kesinleştiremediğim servisin de yetersiz kaldığı bir durum var. Multi sense özelliğinde sport modda içeriye haporlörlerden güçlü ve vahşi bir yapay motor sesi vermesi gerekiyor. Ama benim aracımda yok. Acaba sizin aracınızda durum nasıl???

Hayırlı olsun, kazasiz sağlıkla mutlulukla kullanın inşallah. Bizde Megane 4 icon alacağız bu hafta ama bizim araba haziranda teslim olacak. Siz opsiyon olarak hangi paketleri taktirdiniz. Biz 8.7 inc ekran alacagiz. Sunroof ve kontrol paketi konusunda kararsız kaldık.

Kazasız ve iyi günlerde kullanın.

Hayırlı olsun.Kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.

Ailemize hoş geldiniz, keyifli ve faydalı forumlar dilerim. Aracınız hayırlı olsun..:eyv

IYI günler arkadaslar
bende yarın (Oyaktan) Megan 4 1.6 joy 115 bg satın alacağım
ilk aracım ve araçlar hakkında fazla bilgim yok. Yeni arac alan (mümkünse oyaktan alan) birisi benle iletişime geçebilir mi? Gerçekten yardıma ihtiyacım var. Haber bekliyorum. Please :)

Geri