Yeni Üyelikler de Admin Onayına Geçildi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan *USTA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

*USTA

Mustafa USTA, T.C Vatandaşı,
Yönetici
Genel Başkan
09-Aydın
Değerli forum üyeleri ve misafirlerimiz,
Bu günden itibaren foruma üye olan arkadaşlarımız Admin onayı verildikten sonra forumu kullanacaklardır.
Şifresini unutanlar bana mail göndererek bilgi verirlerse en kısa zamanda gereken değişiklikleri yaparım...

ustaadmin@gmail.com
admin@renaultfanclub.com

Hatta 0 mesajı bulunan üyeleri temizlemeyi de açın abi ;) boş yere databasede yer kaplamasın. Admin onayını açtığınız iyi olmuş bazen saçma sapan botlar üye olabiliyor.

benim şifre kayıtlı Allahtan ama benim sorunum bazı resimler ve reklamların resimlerini göremiyorum :(

Hatta 0 mesajı bulunan üyeleri temizlemeyi de açın abi ;) boş yere databasede yer kaplamasın. Admin onayını açtığınız iyi olmuş bazen saçma sapan botlar üye olabiliyor.
Super tespit[emoji106]

LG-H525 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

merhaba bir kullanıcı yeni kayıt olduğunda otomatik olarak üye tanıtım bölümüne yönlendirilen link oluşturulsa daha iyi olur hemen ilk mesajı aynı konular daha önce yazılmış olmasına rağmen sadece sorununa çözüm bulmak için konu açması sorununa bir şekilde çözüm bulması ve tekrar sorunu olmadığında foruma uğramaması bunlarında engellenmsi gerekli. başka benim rahatsız olduğum şey konu 2013-2014 de açılmış sadece konunun sonuna teşekürler veya gereksiz bir şey yazılarak konu hortlatmaya gerek yok.

Teşekkürler

Geri