3 Eki 2011 #1 onur kangoo Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 30 Tem 2011 Mesajlar 169 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Çok hoş duruyo maşallahı var..
3 Eki 2011 #2 Rsport Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 14 Mar 2011 Mesajlar 245 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 33 ilk defa sunrooflu rs gördm
3 Eki 2011 #4 FzCoupe Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 21 Kas 2010 Mesajlar 1,500 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Arka tampon Rs tamponu gibi durmuyo bi tuhaflık war
3 Eki 2011 #5 babyolog Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 0 Tepkime puanı 0 Puanları 0 RS değil bu, yanlış mıyım?
3 Eki 2011 Konuyu Başlatan #6 onur kangoo Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 30 Tem 2011 Mesajlar 169 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Evet bende ilk defa gördüm Yok abi tanımıyorum bi yere misafir geldi sanırım, yarın alırım ifadesini orda olursa O benimde dikkatimi çekti, ama fazla bilgim olmadığı için hemen atlamıyım dedim..
Evet bende ilk defa gördüm Yok abi tanımıyorum bi yere misafir geldi sanırım, yarın alırım ifadesini orda olursa O benimde dikkatimi çekti, ama fazla bilgim olmadığı için hemen atlamıyım dedim..
3 Eki 2011 Konuyu Başlatan #7 onur kangoo Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 30 Tem 2011 Mesajlar 169 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Renaultolog' Alıntı: RS değil bu, yanlış mıyım? Genişletmek için tıkla ... Aman kardeşim rezil olmayalım.. pek bilgim yok söylediğim gibi
Renaultolog' Alıntı: RS değil bu, yanlış mıyım? Genişletmek için tıkla ... Aman kardeşim rezil olmayalım.. pek bilgim yok söylediğim gibi
3 Eki 2011 #8 babyolog Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 0 Tepkime puanı 0 Puanları 0 OnurFil' Alıntı: Aman kardeşim rezil olmayalım.. pek bilgim yok söylediğim gibi Genişletmek için tıkla ... Ailede rezil olunmaz RS değilse değildir, belkide ben yanılıyorum
OnurFil' Alıntı: Aman kardeşim rezil olmayalım.. pek bilgim yok söylediğim gibi Genişletmek için tıkla ... Ailede rezil olunmaz RS değilse değildir, belkide ben yanılıyorum
3 Eki 2011 #9 purmol Bilgi Girilmemiş araç rs ama sorunlu uzun süredir sahibindende süründü bu sonra satılmış demekki
3 Eki 2011 #10 babyolog Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 0 Tepkime puanı 0 Puanları 0 purmol666' Alıntı: araç rs ama sorunlu uzun süredir sahibindende süründü bu sonra satılmış demekki Genişletmek için tıkla ... Demek ki ben yanıldım
purmol666' Alıntı: araç rs ama sorunlu uzun süredir sahibindende süründü bu sonra satılmış demekki Genişletmek için tıkla ... Demek ki ben yanıldım