Arkadaşlar merhaba!
Yurtdışından katılıyorum ve bir kaç sorum olacak.
Umuyorum bizi hoş sohbetler ve güzel bir bilgi alışverişi bekliyordur.
Daha doğrusu Türkiye´de bir foruma üye olmamın sebebi bu aslında.
Almanya´da yaşıyor ve bir Clio B2 (2003 model)kullanıyorum.
Modifiyeden kendimi bir türlü alamadığım için kafamda onca planın en önemlileriyle başlamak istiyorum artık.
Resimler umuyorum en kısa zamanda yazlık jantları taktığımda eklenecek.
İlk sorum ise:
Arabanın ön tampondaki 3 plastik koruyucuları artı kapılardakı toplam 6 parça plastık koruyucuları siyaha boyanmış şekilde nerden, nasıl ve kaça bulabilirim.
Kendim hiç daha araba parçası boyamadım ve burdada bu tür el yapımı işler oldukça pahalı olduğundan Türkiye´de yaptırmayı düşünüyorum.
İkinci sorum ise:
6000073772 numaralı orjinal Renault Clio 2RS Gril parçasının Türkiye´deki fiyatı nedir? Ekteki resimde olan grill, kareli.
Aynı zamanda sizlerinde belki buralardan istedikleriniz olursa çekinmeden irtibata geçebilirsiniz...
Clio26
Yurtdışından katılıyorum ve bir kaç sorum olacak.
Umuyorum bizi hoş sohbetler ve güzel bir bilgi alışverişi bekliyordur.
Daha doğrusu Türkiye´de bir foruma üye olmamın sebebi bu aslında.
Almanya´da yaşıyor ve bir Clio B2 (2003 model)kullanıyorum.
Modifiyeden kendimi bir türlü alamadığım için kafamda onca planın en önemlileriyle başlamak istiyorum artık.
Resimler umuyorum en kısa zamanda yazlık jantları taktığımda eklenecek.
İlk sorum ise:
Arabanın ön tampondaki 3 plastik koruyucuları artı kapılardakı toplam 6 parça plastık koruyucuları siyaha boyanmış şekilde nerden, nasıl ve kaça bulabilirim.
Kendim hiç daha araba parçası boyamadım ve burdada bu tür el yapımı işler oldukça pahalı olduğundan Türkiye´de yaptırmayı düşünüyorum.
İkinci sorum ise:
6000073772 numaralı orjinal Renault Clio 2RS Gril parçasının Türkiye´deki fiyatı nedir? Ekteki resimde olan grill, kareli.
Aynı zamanda sizlerinde belki buralardan istedikleriniz olursa çekinmeden irtibata geçebilirsiniz...
Clio26