ZLZ Coupe'nin yeni adı__ FR 989

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tUGRULL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

tUGRULL

Tuğrul ÖZTÜRK , f(7)R Coupe,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
16 F(7)R 989 Yeni adıyla yeni sahibiyle Bursada yollarda makina.. yeni plakasıyla ve sislere 30binlik xenon sipariş verdim resimlerini eklicem arkadaşlar yakında buraya.

- En Kısa Zamanda Bekliyoruz Resimleri Eski ZLZ Yeni FR'ın :) Kazsız Belasız

Yeni plakası hayırlı olsun,kazasız belasız kullan kardeşim...:eyv

hayırlı olsun yeni plaka. Kazasız belasız

Hayırlı olsun abicim :) Nasıl duruyor diye merak edersen benim meggy'de geçtiğimiz pazar taktım sislere 30.000k xenon resimleri profilimde albümlerde var nasıl duruyor diye merak edersen ordan bak yani en azından bi düşünce yaratır beyninde :) resimleride en yakın zamanda bekliyoruz..

Bu da linki bend ekonu açmıştımda :)

http://www.renaultfanclub.com/renau...arimizi-sonunda-meggye-taktik.html#post563147

Son düzenleme:
kazasız belasız

hayırlı olsun istanbul ve bursa çok araba paslaşıyor bu aralar

Ne yalan söyleyeyim yeni plakası daha bi yakışmış evladıma :) Hayırlı uğurlu olsun taze fotoları merakla beklemekteyim :) Horozu almadan bir gün önce aramıştım Tarığı ver arabayı geri egzozuda sana hediyem olsun diye ama vermemişti. Arabayı aldım 2 gün sonra aradı ailem sıkıntı çıkarıyor diye. Nasip değilmiş yoksa seve seve alırdım geriye. Bu arada aldığım haliyle ZRD clio yu 23 e kadar vereceğim forumdan isteyen olursa. Üste 10,000 TL ye (benim cebimden de o kadar çıktı) gerisin geri alabilirim coupe yi :)

Ben de alabilrim abi satınca ilk bana haber vericek tuğrul abi mazotçuluk zor işmiş kimse bulaşmasın derim :(

Ben de alabilrim abi satınca ilk bana haber vericek tuğrul abi mazotçuluk zor işmiş kimse bulaşmasın derim :(

ne aldın sen mazotlu kardesim

Geri