Toplam 3 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 3 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Dacia - Basın Bülteni

1. #1
    Ersin ŞENTÜRK
    Solenza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ocak.2011
    Yaş

teknik Dacia - Basın Bülteni

Dokker ve Dokker Van: Dacia Gamının En Yeni Ticari Oyuncuları
    Dacia Dokker, hem özel hem de profesyonel kullanıma yönelik beş kişilik bir Van’dır. Otomobil, 800 litrelik kapasitesi ile kendi sınıfında en büyük bagaj hacmini ve en iyi modülerliği sunuyor. Dacia Dokker Van ise küçük bir Hafif Ticari Araçtır. 750kg ile kendi segmentinde en büyük taşıma kapasitelerinden birini sunuyor. Dacia markasının daima savunduğu değerler göz önünde bulundurularak, söz konusu iki yeni model rakipsiz derecede uygun bir fiyata pek çok yeni özelliğe sahip. Otomobilde navigasyon ve radyo işlevlerini içeren Media Nav multimedya sistemi ile birlikte yedi inçlik (18 cm) bir dokunmatik ekran ile birlikte Bluetooth bağlantısı sunuluyor. Opsiyon listesinde hız sınırlayıcı ve arka park sensörleri de bulunuyor.

Dacia Dokker ve Dokker Van, üç farklı motor seçeneği ile satışa sunuluyor: mevcut 1.6 MPI 85bg benzinli motor, 1.5 dCi 75bg (Dokker Van) ve 1.5 dCi 90bg(Dokker) dizel motorlar. Dacia Dokker beş kişiyi rahatlıkla taşıyor; yolcuların bagajları için de 800 litrelik kapasitesi ve maksimum 1.16 m’lik yük uzunluğuyla segmentinin en büyük bagajını sunuyor. Dacia Dokker Van, akılıca tasarlanmış modüler ön yolcu koltuğu sayesinde (opsiyonel Dacia Easy Seat) kendi segmentinde en büyük taşıma kapasitesinden birini sunuyor. Dacia Dokker Van’ın maksimum taşıma kapasitesi 750 kg.

Lodgy gibi bu iki modelde Tanca’da Fas’taki yepyeni fabrikada üretiliyor. Tesisin yıllık üretim kapasitesi şu anda 170 bin araç olup, yakında yılda 400 bin araca çıkacak. Dacia’nın yeni modeli Dacia Dokker ve Dokker Van, Türkiye’de 2013 yılının ilk çeyreğinde satışa sunuluyor olacak.

2. #2

Ocak.2012
    Teşekkür / Beğen
    Profilden bakınca Dokker'ın boy-yükseklik oranı daha sempatik geldi. Kangoo nasıl diyeyim kübik görünüyor. Yinede kangoo favorim.

3. #3
    Halil YEŞİLYAPRAK
    Efsane R9 Kaptanı
    *Renault9 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)