MAİS her zaman için sattığı araçların arkasında duran bir firmadır...
Geçen hafta seyahatim esnasında şoför tarafı cam açma/kapama düğmem durup dururken arızalanmıştı. Adana'da yetkili servis İsotlar ellerinde hazırda olmadığı için sağolsunlar düğmelerin yerini değişerek geçici olarak onardılar ve dönüşte İstanbul'da servisime başvurmamı söylediler. Aynı zamanda aracımın garantisi bittiği için müşteri memnuniyetine de durumu bildirmemi önerdiler. (Bu arada fiyatını sordum 350 TL imiş!)
Geçici tamiratla sorunsuz olarak İstanbul dönüşü evime yakın olan Kartal/ASF'ye giderek durumu anlattım. Sağolsun müşteri temsilcisi Bahadırhan bey kardeşim çok yardımcı oldu ve Mais ile görüştüler. Bu sabah beni telefonla arayan Bahadırhan bey Mais'in ücretsiz değişimi onayladığını ve parça bej renk olduğu için Çarşamba günü sabah takmak için servise davet etti.
Kızdığımız zaman hemen eleştiriyoruz elbet ama güzel şeyleri de mutlaka takdir etmek lazım. MAİS'e ve yardımları için Adana/İsotlar servisine, özellikle Kartal/ASF müşteri temsilcisi Bahadırhan bey kardeşime çok çok teşekkür ederim. Müşteri memnuniyeti denilen şey bu olsa gerek.
![]()
Megane Sedan Icon 1.5 Dci Edc 110hp (2017)
MAİS her zaman için sattığı araçların arkasında duran bir firmadır...
İletişim E-Mail: admin@renaultfanclub.com| FORUM KURALLARINI OKUYUNUZ...
http://ustaticaret.net
http://www.didimkiralikarac.com
Mais candır can
Renault-MAİS
Ve bir mutlu son daha, )
Amacımız Sadece Baca Temizliği, İçimizdeki Kurumları Boşaltmak Gerekir Bazen....
http://img.webme.com/pic/r/renaultfan/twitter.rfc.pnghttp://img.webme.com/pic/r/renaultfan/facebook.grup.png
Arada Kötü Arada Güzel Şeyler Yaşanabiliyor Sorun Şu ki Bayi Elemanlarının Dayanaklarından ve Hoşgörüsüzlüklerinden GENEL OLARAK RENAULT Sorumlu Tutuluyor. Halbuki Mais Olsun Birçok Yetkili Renault Bayi Olsun Müşteri Memnuniyetiyle Gönüllerimize Taht Kuruyor. Ama Gören Olmayınca. Haklı Başkaları Oluyor. Bilgilendirme İçin Teşekkür Ederiz Umarız Faydalı Olacaktır.
"Hayatta Ya Tozu Dumana Katarsınız,Yada Tozu Dumanı Yutarsınız"
Hadi hayırlı olsun. Şu mais birde beni çağırsa..![]()
Her zaman doğruyu konuş ki ne söylediğini hatırlamak zorunda kalmayasın..
https://img.webme.com/pic/h/htmakina/Boya%20(37).jpghttps://img.webme.com/pic/h/htmakina/Boya%20(39).jpg
Geçmiş olsun. Maise de teşekkürler![]()
id=008
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)