aktif kullanların oldugunu forumda okumustum. forumdan birisi aparat yapmıstı.. sana yardımcı olacaklardır.
aktif kullanların oldugunu forumda okumustum. forumdan birisi aparat yapmıstı.. sana yardımcı olacaklardır.
Evet kolega35 isimli kullanıcıda buldum böyle bir konu bakalım ne cevap vericek.
Ben yaptırdım kullandım çok iyi oldu sıkıntı yok, kolega35 nikli arkadaşa yaptırmıştım.
2001 Coupe'mde kolega35 'in hazırladığı aparatı kullanarak direksiyon kumandamı Pioneer USB/CD Player'ımla kullanıyorum hocam.
Bu arkasında w/r input olan teyipler için geçerli (3,5 mm) Bende kendim montajlamıştım modülü.Sağolsun kolega35Yaklaşık 6 ay kadar oldu bağlayalı,ve hiçbir sorun yaşatmadı,araç kolundaki bütün tuşlarda aktif durumda.Buda resimleri
Modül:
Araca montaj resmi
Modülün basit olduğunu zannetmeyin.Modülde kullanılan entegre (pic) yani programlanabilir ve o yazılım olmadan hiçbirşey yapamazsınız.O yazılımıda kopyalamaya çalışmaya kalkmayın.Yazılımı yapan kişi şifre koyarsa büyük ihtimal şifreli,hayatta okuyamazsınız onu![]()
nereden bulacagız o modülü ve her marka model teyiplere uygulana biliyormu beni aydınlatın lütfenbenimde direksiyondan kumanda etmem lazım
![]()
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)