Renault araçlarınızla ilgili olarak daha fazla kişiye ulaşabilmek ve diğer üyeler ile sohbet etmek isterseniz Whatsapp gruplarımıza davetlisiniz. Aşağıda ki bağlantı ile aramıza katılabilirsiniz.
https://chat.whatsapp.com/JNd6g64cBVo65BaOkKvczx
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam elinize sağlık.. Yüklemek için lgu olmasa da Dboot varswa ya da gizli kodlarla win tarafına geçip kopyalanabilir belki.. İndirip deneyeyim Teşekkürler..
2019 q2 here'a kıyasla başarsoftun 2018.10 versiyonu bile daha güncel ve kapsamlıydı. başarsoft ülkemiz için medianavda en kapsamlı haritaya sahip diye düşünüyorum.
Ben deneme yaptım. En azından bir kaç yeri kontrol ettim. İstanbul - Gebze - İzmir otoban olarak tanımlanmış. Ayrıca daha önce olmayan bir kaç yerlerde sokaklar eklenmiş.
Yaklaşık bir haftadır İzmir içerisinde haritayı deneme şansım oldu. 2019.Q2 Here ile kıyaslanamayacak kadar kapsamlı ve başarılı bir çalışma olmuş. Başarsoft bu konuda iyi işler çıkarıyor. TMC daha hızlı güncellenirse etkin kullanımı artacaktır.
Hocam elinize sağlık.. Yüklemek için lgu olmasa da Dboot varswa ya da gizli kodlarla win tarafına geçip kopyalanabilir belki.. İndirip deneyeyim Teşekkürler..
Lgu ile güncelleme yapılınca daha önce kaydedilen favoriler kayboluyor. Dboot konusunda zaten kuş beyinli olan cihazlarımızı yormak istemem. En iyisi gizli kodlarla girip WinCe de kopyalama yapıştırma yapmak benim tercihim. Bu arada paylaşım yapan arkadaşa teşekkürler.