Sayfa 4 Toplam 4 Sayfadan BirinciBirinci 1234
Toplam 35 adet sonuctan sayfa basi 31 ile 35 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: BASARSOFT 2022.03 Harita güncellemesi

Teşekkür / Beğen

Alıntı gencosman1453 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar evo versiyonlar için 2022.O3 harita güncellemesi lgu olarak oluşturulmuştur. Test edildi çalışıyor. Herkes faydalansın. Güle güle kullanın.
    https://s2.dosya.tc/server21/5p6ev2/upgrade.lgu.html
    @gencosman1453 güncellemeyi kurdum sorunsuz çalışıyor hatta trafik verilerini bile alıyor. Fakat 2022 06 tomtom haritası buldum onu yükledim daha yenidir diye fakat trafik verisi çalışmıyor. İlgili radyo kanalını tarayıp buluyor fakat hiçbir trafik verisi almıyor. Sebebi ne olabilir acaba?
    Ayrıca 2 sorum daha olacak başarsoftun yeni haritası ne zaman çıkar nasıl ulaşırız ve bu hazırladığınız lgu dosyası 4.1.0 da çalışır mı

gencosman1453 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür / Beğen
    Alıntı bugra011 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    @gencosman1453 güncellemeyi kurdum sorunsuz çalışıyor hatta trafik verilerini bile alıyor. Fakat 2022 06 tomtom haritası buldum onu yükledim daha yenidir diye fakat trafik verisi çalışmıyor. İlgili radyo kanalını tarayıp buluyor fakat hiçbir trafik verisi almıyor. Sebebi ne olabilir acaba?
    Ayrıca 2 sorum daha olacak başarsoftun yeni haritası ne zaman çıkar nasıl ulaşırız ve bu hazırladığınız lgu dosyası 4.1.0 da çalışır mı
    Tomtom da nasıl çalışır bilemiyorum ama wince tarafına geçebilirsen harita uzantıları aynı ise (fbl.gibi) sadece harita ve poi leri güncellemeyi dene. Tmc klasörü içinde bulunan Turkey-TrafficNav.tmc isimli dosya bulunması gerekir.
    Yeni harita ne zaman çıkar bilemiyorum çıkarsa yine burdan paylaşırım. Paylaştığım harita medianav evo için. Medianav için değil. Wince ye geçebilirsen ve Lgu dosyayı açabilirsen daha rahat yüklersin siteyi araştırırsan medianav versiyonu içinde oluşturulmuş harita var.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Teşekkür / Beğen
    Alıntı gencosman1453 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tomtom da nasıl çalışır bilemiyorum ama wince tarafına geçebilirsen harita uzantıları aynı ise (fbl.gibi) sadece harita ve poi leri güncellemeyi dene. Tmc klasörü içinde bulunan Turkey-TrafficNav.tmc isimli dosya bulunması gerekir.
    Yeni harita ne zaman çıkar bilemiyorum çıkarsa yine burdan paylaşırım. Paylaştığım harita medianav evo için. Medianav için değil. Wince ye geçebilirsen ve Lgu dosyayı açabilirsen daha rahat yüklersin siteyi araştırırsan medianav versiyonu içinde oluşturulmuş harita var.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    cevabınız ve ilginiz için. çok teşekkürler

Teşekkür / Beğen
    Osman bey teşekkür ederim kabul tuşu gelmiyordu 2018 yükledim geldi şimdi de gönderdiğiniz dosyaları deneyeceğim yarın sabah 2022 olanı Allah razı olsun.

Teşekkür / Beğen

Merhaba ben güncelleme yaparken daha 4. Çubukta falan kapanıyor cihaz ve açılınca devam etmiyor neden yapar bunu

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 3 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 3 misafir)