-
Mustafa USTA
T.C Vatandaşı
avukat1907 Nickli Üyeden Alıntı
Her ne kadar aracı Manisa bayii olan Ordu dan alsam ve hizmetlerinden memnun kalmasam da, sadece İstanbul da bulunan ve İstanbul da yaşayan üyelerin faydalanabileceği İnanlar sponsor diye diğer şehirlerden sponsor alınmaması ve başka şehirlerde ki üyelerin bu şekilde yok sayılmasının adil olmadığı kanaatindeyim. Ben İzmir den kalkıp İnanlar indirim yapıyor diye oraya mı gideyim? Bu şekilde bir yaklaşım bana doğru gelmiyor.
RFC ve İnanlar arasın da yapılan sözleşme bu şekilde, gönül isterde ki Ülkemizin her ilinden bir sponsorumuz olsun ve üyelerimiz indirimlerden istifade edebilsin...
-
Keşke sözleşme, İstanbul ile sınırlandırılmış olsaydı bu şekilde Türkiye genelinde tüm üyelerin faydalanabileceği bir durum olurdu.
-
Teşekkür / Beğen - 0 Teşekkür, 1 Beğeni, 0 Beğenmeme
-
*USTA Nickli Üyeden Alıntı
RFC ve İnanlar arasın da yapılan sözleşme bu şekilde, gönül isterde ki Ülkemizin her ilinden bir sponsorumuz olsun ve üyelerimiz indirimlerden istifade edebilsin...
Sözleşme ne zamana kadar gecerli abim ???
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Herkese iyi forumlar. Sitede clio4 ve captur icin gelistirmis oldugumuz ayna katlama modulu icin reklam vermek istiyorum..konuyla ilgili admine mail attim . ozmenomer@gmail.com adresimden ulasmaniz tercihimdir.
-
Mustafa USTA
T.C Vatandaşı
zmn Nickli Üyeden Alıntı
Herkese iyi forumlar. Sitede clio4 ve captur icin gelistirmis oldugumuz ayna katlama modulu icin reklam vermek istiyorum..konuyla ilgili admine mail attim .
ozmenomer@gmail.com adresimden ulasmaniz tercihimdir.
Mail gönderdim ...
-
Uğur Bey yukardaki sponsor alanı veya aşağıdaki reklam için özelden yazabilir misin.
aylık yıllık 62 yıllık vb.
sana sarı

laleler aldım ipek pazarından. captur clio4 megane2 kullanıcısı kadjar adayı
-
Güray GÜRBÜZ Captur Outdoor 1.5 Dci EDC
zmn Nickli Üyeden Alıntı
Uğur Bey yukardaki sponsor alanı veya aşağıdaki reklam için özelden yazabilir misin.
aylık yıllık 62 yıllık vb.
Mustafa Usta abi ile irtibata geçebilirsiniz.
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Captur Outdoor 1.5 Dci EDC 117 Hp

-
Teşekkür / Beğen - 1 Teşekkür, 1 Beğeni, 0 Beğenmeme
-
Mrh iki adet Renault aracın kullanıcıyis firmam otogaz montaj Servisi reklam vermek istiyorum bu konuda nasıl bir görüşme sağlarız
-
Merhaba reklam ücretlerimiz ne kadar aylık olarak
-
Teşekkür / Beğen - 0 Teşekkür, 1 Beğeni, 0 Beğenmeme