Sayfa 25 Toplam 26 Sayfadan BirinciBirinci ... 152223242526 SonuncuSonuncu
Toplam 255 adet sonuctan sayfa basi 241 ile 250 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Clio 4 gizli özellikleri açtim

  1. #241
    Yel1990 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Nisan.2018
    Yaş
    28
    Mesajlar
    13
    Teşekkür / Beğen
     
    Merhaba. Bende clio 3 var. Özel serviste bakim periyodu uyarısını 15 binden 10 bine indirttim ama bakim km uyarısı bakima 2500 km kala yanıyor. Bunu da degistirebilirmiyiz? Adama söyledim onu aracın beyni otonatik ayarlar ona müdahale edemeyiz dedi

  2. #242
    maninwar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Eylül.2016
    Yaş
    37
    Mesajlar
    1.276
    Teşekkür / Beğen
    Alıntı Yel1990 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba. Bende clio 3 var. Özel serviste bakim periyodu uyarısını 15 binden 10 bine indirttim ama bakim km uyarısı bakima 2500 km kala yanıyor. Bunu da degistirebilirmiyiz? Adama söyledim onu aracın beyni otonatik ayarlar ona müdahale edemeyiz dedi
    Clio 4 için her ikiside ayarlamıyordu ben kendi aracımda 500 km kalaya ayarlamıştım.

  3. #243

    Üyelik tarihi
    Haziran.2018
    Yaş
    22
    Mesajlar
    7
    Teşekkür / Beğen
    Abiler bugün aracımda saat ve dereceli aktif ettim fakat sürüş still ışığı yanmadı. Aracımı çalıştırdım 2. vitese kadar çıktım devrinide arttırdım fakat sonuç yok. Yaptığım ayarlar fotoğraftadır sizce neden çalışmadı ? Aracım 2017 model icon. fakat aracımda eco tuşu bulunmuyor.

    http://i.hizliresim.com/6N5Gok.png

  4. #244

    Üyelik tarihi
    Mayıs.2015
    Mesajlar
    13
    Teşekkür / Beğen
    İcon olsun olmasın, bazı araçlarda sürüş stil ışığı açılmıyor.

  5. #245
    Gökhan Gümüş
    gokhan3505 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Ekim.2012
    Yaş
    26
    Mesajlar
    2.453
    Teşekkür / Beğen
    Alıntı hakmer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abiler bugün aracımda saat ve dereceli aktif ettim fakat sürüş still ışığı yanmadı. Aracımı çalıştırdım 2. vitese kadar çıktım devrinide arttırdım fakat sonuç yok. Yaptığım ayarlar fotoğraftadır sizce neden çalışmadı ? Aracım 2017 model icon. fakat aracımda eco tuşu bulunmuyor.

    http://i.hizliresim.com/6N5Gok.png
    icon donanım mı? touchrome larda da açılıyor diye biliyorum ama hepsinde açılmıyor. bir de bir süre seyahat ettiniz mi 100 150 metre kadar ışık belki öyle gelir.
    SİVAS DURDULU ORTAOKULU . I love my car. Meggy III (2012-2016) Clio IV (2016-....)

  6. #246

    Üyelik tarihi
    Haziran.2018
    Yaş
    22
    Mesajlar
    7
    Teşekkür / Beğen
    Evet zaten konuya yazarken İcon dİye belİrtmİşİm. Aracımda eco mod bulunmuyor. 1.2 75 BG fabrika çıkışlı olarak eco tuşu bulunmuyor. Fakat bağlantıları var ise çalışıcağını düşünüyorum. Ayarlarımda bir problem var mı sizlerin gözünüze çarpan ?

    Alıntı gokhan3505 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    icon donanım mı? touchrome larda da açılıyor diye biliyorum ama hepsinde açılmıyor. bir de bir süre seyahat ettiniz mi 100 150 metre kadar ışık belki öyle gelir.

  7. #247
    Gökhan Gümüş
    gokhan3505 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Ekim.2012
    Yaş
    26
    Mesajlar
    2.453
    Teşekkür / Beğen
    Alıntı hakmer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet zaten konuya yazarken İcon dİye belİrtmİşİm. Aracımda eco mod bulunmuyor. 1.2 75 BG fabrika çıkışlı olarak eco tuşu bulunmuyor. Fakat bağlantıları var ise çalışıcağını düşünüyorum. Ayarlarımda bir problem var mı sizlerin gözünüze çarpan ?
    eco mod çok da lazım değil 120 bg olan modeli kullanıyorum ya 1 kere ya hiç kullanmadım. tuşun yerini söküp altında bağlantıları var mı kontrol ettiniz mi ? tuş için 100 150 lira isteniyordu. sürüş stil ışığı için ayarları yaptıktan sonra ekranda bi resetleme tarzı bi şey oldu mu? yani ışık bölümünde kahverengi bi ışık yanıp söndüyse ışık aktif olmuştur.
    SİVAS DURDULU ORTAOKULU . I love my car. Meggy III (2012-2016) Clio IV (2016-....)

  8. #248

    Üyelik tarihi
    Haziran.2018
    Yaş
    22
    Mesajlar
    7
    Teşekkür / Beğen
    Eco modu kullanmak istediğim için değil ECU'ya bağlandığımda "Econometre" diye geçtiği için eco mod ile alakalı olduğunu düşünüyorum dolayısıyla öyle söyledim. Ekranda resetleme tarzı bir şey oldu fakat ışığın yanması gereken yerde herhangi bir renkte ışık belirmedi. Saat ve Dereceyi aktif ettim.

    Alıntı gokhan3505 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eco mod çok da lazım değil 120 bg olan modeli kullanıyorum ya 1 kere ya hiç kullanmadım. tuşun yerini söküp altında bağlantıları var mı kontrol ettiniz mi ? tuş için 100 150 lira isteniyordu. sürüş stil ışığı için ayarları yaptıktan sonra ekranda bi resetleme tarzı bi şey oldu mu? yani ışık bölümünde kahverengi bi ışık yanıp söndüyse ışık aktif olmuştur.

  9. #249
    emrahtstn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Aralık.2017
    Yaş
    31
    Mesajlar
    12
    Teşekkür / Beğen
    Alıntı hakmer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abiler bugün aracımda saat ve dereceli aktif ettim fakat sürüş still ışığı yanmadı. Aracımı çalıştırdım 2. vitese kadar çıktım devrinide arttırdım fakat sonuç yok. Yaptığım ayarlar fotoğraftadır sizce neden çalışmadı ? Aracım 2017 model icon. fakat aracımda eco tuşu bulunmuyor.

    http://i.hizliresim.com/6N5Gok.png
    4. İşlemi yapmamanız gerekiyor ondan kaynaklıda olabilir. Sizin sıralamanıza göre 1-2-3ve5 adımlarını deneyin.
    Eco tuşu ile açtığınız özelliğin bağlantısı yok.
    Eco tuşunun olmamasından kaynaklı olacağını sanmıyorum.


    Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

  10. #250

    Üyelik tarihi
    Haziran.2018
    Yaş
    22
    Mesajlar
    7
    Teşekkür / Beğen
     
    Aslında ilk denememde sizin dediğiniz gibi yaptım ama çalışmayınca 4.adımıda ekledim yine sonuç aynı oldu. Tekrar denemekte fayda var mıdır ? Başka tavsiyeniz veya öneriniz ?
    Alıntı emrahtstn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    4. İşlemi yapmamanız gerekiyor ondan kaynaklıda olabilir. Sizin sıralamanıza göre 1-2-3ve5 adımlarını deneyin.
    Eco tuşu ile açtığınız özelliğin bağlantısı yok.
    Eco tuşunun olmamasından kaynaklı olacağını sanmıyorum.


    Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 14 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (2 kayıtlı ve 12 misafir)

  1. bektashasanvan@gmail.com,
  2. aliguler9254

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •