2003 clio 1.5 dci clio bazen çalışmıyor. kafasına göre:)

gokahnslm

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
19 Tem 2011
Mesajlar
13
Tepki puanı
0
Puanları
0
merhaba arkadaşlar. forumda araştırma yaptım benim sorunuma benzer bir sorun varmı diye fakat bulamadım. çok yakın bi tanıdıktan da sağlam bi kazık yiyince bir şey yapmadan once arabaya detaylı araştırmaya fikir almaya karar verdim.

şöyleki;

benim clio özellikle ilk çalışmadan sonra bir kez durup kısa bi işimi halledip 3-5 dakika sonra geldiğimde marşa basıyorum titriyor ama çalışmıyor. çok enteresan. 2 3 defa deniyorum sonar çalışıyor.

Sabah ilk çalıştırmalarda hiç çalışmamazlık yapmadı mesela bu da enteresan. uzun süre bekledikten sonra da yapmıyor diye hatırlıyorum ama 3 5 dakikalık bir istoptan sonar tekrar çalıştırınca saçmalıyor.

aracın bakımını yeni yaptım kendim, fakat mazot filtresini değiştirmedim. bakımdan öncede vardı sonar düzelmedi acaba mazot filtresinden olabilirmi.

ikinci şüphem sigortalar. kenardan çıkardığımda o 2 bacaklı sigorta kafalarını birçoğunun ucu kararmış. yanmışmı demek oluyor bu, ama arabada başka bir sorun yok bilmiyorum. elektrik arızası olabileceğini düşündüren 2. neden ise kornanın arada bir çalışmaması. o da bazen hiç basmıyor bi süre sonar çalışıyor.

fikirlerinizi bekliyorum. bir kez ağzım yandı arabayı götürüp usta şu olmuyo hallet demeyi istemiyorum.

son olarak da ikitelli veya maslakta iyi usta tanıdıklarınız varsa onları da alabilirim

saygılar
 

ketoral

Yasaklı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
6 Haz 2013
Mesajlar
847
Tepki puanı
39
Puanları
0
Manyetik kaptör olabilir, akü zayıflığı olabilir..mazot filtresinide yenilesen çok iyi olur..
 

gokahnslm

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
19 Tem 2011
Mesajlar
13
Tepki puanı
0
Puanları
0
eyvallah hocam. akü zayıflığıda mantıklı geldi,takviye yapmıştık daha büyük bir araca orda benimkide kafayı yemiş olabilir.
 

bazdu

Batuhan Dursun BAZDU,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
8 Eyl 2014
Mesajlar
3,255
Tepki puanı
0
Puanları
0
Yaş
30
Bende de vardi ama benimki baya sikintiliydi mars motoru , buji kablosu ve atesleyici aparatlar degisti duzeldi anak benimki benzinliydi
 
Üst