2012 1.5 dci Extreme otomatik alıyorum önerileriniz ?

*USTA

Mustafa USTA, T.C Vatandaşı,
Genel Başkan
09-Aydın
Katılım
9 Eki 2010
Mesajlar
33,558
Tepki puanı
1,688
Puanları
113
Yaş
55
evet hocam biliyorum. daha önce 2007 yarisim vardı. çok lazım olduğunda el freni takviyesi yapıyordum. zaten bulunduğumuz ilde pek yokuş yok.

arabayı kısa mesafe sürme şansım oldu. vites geçişleri yaris kadar hissedilir değil. araba hoşuma gitti. umarım şanzımanında felan sıkıntı yoktur masraf çıkartmaz. galiba garantisi 3 yıl belki sorun olursa garantiye girebilir. araç 2012 model
Daha önceki bakımları yetkili serviste yapılmışsa garantiye girer elbette...
 

hayabusa+

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
21 Eyl 2014
Mesajlar
10
Tepki puanı
0
Puanları
0
aracı aldım. bakımları için renault servisini aradım ancak telefonda bilgi veremeyeceklerini söylediler. (sanki devlet sırrını saklıyorlar! alt tarafı bakımı yapılmış mı bakacak!) check up (ekspertiz) içinde randevu almadığım için geç saatlerde bakabileceklerini söylediler. fiyatıda 200 tl imiş.

bende aracı sanayide ustalara gösterdim. motorun ve alt takımlarının iyi durumda olduğu söylendi. ancak galerinin söylediği gibi sadece tek parça boya çıkmadı. bir kaç parça boya daha çıktı. lakin arabanın temiz oluşu, konforu hoşuma gitti vazgeçmek istemedim.(2007 yarise göre konforu ve vites geçişleri çok iyi) belki satarken zararım olacak ama arabada sorun çıkmadığı sürüce uzun yıllar araba değiştirmeyi planlamıyorum. o yüzden umursamıyorum. tabi 3 aydır araba bakmaktan sıkıldığımında etkisi büyük.

yakıtıda gerçekten çok iyi gördüm. arabanın ortalamasına baktım 5.4 lt idi.

bakımları serviste yapılmış mı bilemiyorum. ruhsatı alınca servise uğrarım garantisi devam ediyor mu öğrenmek lazım.
 

selim örnek

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
1 Eki 2014
Mesajlar
22
Tepki puanı
0
Puanları
0
Yaş
37
tek kelime dakika düşünme arkadaşım hayırlı ugurlu olsun. kesinlikle pişman olmazsın
 
Son düzenleme:
Üst