2014 G3 Kasa Sinir Bozan Özellikleri

KU'durmuş Kangoo

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
14 Eyl 2014
Mesajlar
4
Tepki puanı
0
Puanları
0
Hayırlı Akşamlar Arkadaşlar 2011 model kangoo muz pert olduğu için 2014 model g3 kasa kangoo aldık biz arabayı alırken satış görevlileri hız sabitleyici olduğunu söyledi ama araç bize geldiğinde hız sabitleyici yoktu ve aradan 3 ay geçtikten sonra arka stopların hepsi su alıp buhar yapmaya başladı kapı fitilleri çıktı koltuk kafalıkları bozuldu yukarı çıkıyor daha oynayamıyorsun ve en sinir bozucu özelliği ise direksiyonda soyulma başladı servise gösterdim olan herşey kullanıcı hatalı dediler ve gerçekten sinir bozucu bi özelliği ise gösterge paneli derece ve saati göstergeye koymuşlar ve hararet göstergesi yok ama kimsenin günahını almayım aracımdan çok memnunum yol tutuşu , ve 2011 kangoo mda yazılım vardı bu aracımda yazılım olmadığı halde çok iyi kaçıyor almak isteyen arkadaşlar varsa gerçekten tavsiye ediyorum.


Herkeze Hayırlı Günler Beni Dinlediğiniz İçin Teşekkür Ederim :)
 
Son düzenleme:

EndSpeed

Erdem,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
30 Eyl 2014
Mesajlar
2,979
Tepki puanı
0
Puanları
0
:D hayırlı olsun baya aksilikler olmuş . peşini bırakmayın böyle şeylerin Mais ile iletişime geçin bir aracın buhar su alması normal değildir . Allah kaza bela vermesin.
 

*USTA

Mustafa USTA, T.C Vatandaşı,
Genel Başkan
09-Aydın
Katılım
9 Eki 2010
Mesajlar
33,580
Tepki puanı
1,697
Puanları
113
Yaş
55
Stoplardan buhar alma sorunu sadece sende olmadı, başkalarından da bu şikayeti duydum ve hepsine aynı cevap verilmiş, sorun kullanıcı hatası !
Hız sabitlemeye gelince, aracın büyük ihtimalle Touch versiyon, bu serinin ilk gelenlerinde hız sabitleme standarttı daha sonra opsiyona aldılar, bayilerdeki elemanların çoğu ilk gelenlerle karıştırıp insanlara hız sabitleme var diyerek satıyorlar.
Sorunların için mym@renault.com.tr adresine mail atabilirsin...
 
Üst