2016 TALİSMAN kalorifer

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Judge48
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Judge48

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
selamlar
2016 talisman 160 HP aracım var.. bundan önceki araçlarım sırasıyla

2013 A6
2014 E250 4 matik
2012 BMW 5,20
2011 latudue

kışın bunlarda ısınma problemi asla yaşamadım
ancak bu araçta yani aracın içi 25 derece ayarlasam da sıcak değil ılık yada serin... araç tamı sorun var , ayarlarda mı sorun var , bilemedim.. resmen çorum kaloriferi takdırasım var

Ben de aynı sorunu yaşadım. Sıcaklık derecesini "HIGH" yapınca çok sıcak oluyor. 25 yapınca bir anda serinlik geliyor. Isıtma anlamında çok konforlu değil. Polen filtresi her daim temiz ve yeni. Soğutma anlamında sorun da yok. Çözüm bulamadım...

talismanın klima problemi

Herkese Merhaba

Arkadaşlar yeni talisman aldım 1.3 160 ps.Çok binmeye vaktim olmadı 3-4 ayda 700 km oda sağa sola gitmeye kullandım.Araçda fark ettiğim kadarıyla klima gerçekten ısıtmıyor ve orta konsoldan ızgaralardan ısıtma gelmiyor.Fulle aldım klimayı yine gelmiyor ayaklara gitmiyor vaktim de olmadı renaulta gidip sormaya bilgisi olan varsa bu konuyla ilgili cevaplarsa güzel olur teşekkürler.

Herkese Merhaba

Arkadaşlar yeni talisman aldım 1.3 160 ps.Çok binmeye vaktim olmadı 3-4 ayda 700 km oda sağa sola gitmeye kullandım.Araçda fark ettiğim kadarıyla klima gerçekten ısıtmıyor ve orta konsoldan ızgaralardan ısıtma gelmiyor.Fulle aldım klimayı yine gelmiyor ayaklara gitmiyor vaktim de olmadı renaulta gidip sormaya bilgisi olan varsa bu konuyla ilgili cevaplarsa güzel olur teşekkürler.

Sizdeki problem, anlattıklarınızdan çıkarabildiğim kadarı ile yönlendirme motorları ile alakalı. Servis yada özel servise gitmeniz lazım. Önce programsal sıkıntı olup olmadığını kontrol etmeleri lazım.Sonra da gerekirse yönlendirme motoru vs. kontrol edilecek. Sıcak hava gelmemesi de yönlendirme ile alakalı olabilir. Auto'da kullanıyorsanız da benzer problem olabilir. Aynı anda cama, yüz hizasına ve ayaklara açarsanız ayaklara hava vermez.

teşekkür ederim hiç bir türlü çalışmıyor en iyisi dediğiniz gibi servise gidip gösteriyim.

Garanti yada uzatılmış garanti devam ediyorsa garantiden de yapılabilir. Ancak bence en iyisi Mais Servis. Bursa da yaşayan arkadaşlar servis konusunda daha iyi tavsiyede bulunabilirler.

Garantisi var hocam 3 ay oldu arabayı alalı bir gidip baktırıcam

Garantili olması çok güzel. İnşallah en kısa sürede çözülür sıkıntınız.

servise götürmediniz mi arabayı hocam camlar buhar yapıyor zaten hava soğuk birde o kadar para veriyoruz alıyoruz.ben yarın gitmeyi düşünüyorum inşallah randevu vs diyip geri çevirmezler

İnşallah bakalım yarın gitmeyi düşünüyorum.

Geri