34 RS Plakalı Satılık Kelepir Megane 2 RS

hehe hehe hehe hehe öğrenceksin murat abim zamanla :eyv

Aslında bu gibi başlıklar alınacak kişi tarafından açılmalı sadece. '' Şu aracı almayı düşünüyorum ne dersiniz? '' gibisinden. Diğer türlü çok doğru bulmuyorum, bu gibi konuların açılarak hiç tanımadığımız ve bilmediğimiz araçların sitemizde reklamının yapılmasını.

Aslında bu gibi başlıklar alınacak kişi tarafından açılmalı sadece. '' Şu aracı almayı düşünüyorum ne dersiniz? '' gibisinden. Diğer türlü çok doğru bulmuyorum, bu gibi konuların açılarak hiç tanımadığımız ve bilmediğimiz araçların sitemizde reklamının yapılmasını.
Hakkı abi aramızdan birisinin RS almaya meyili var,o yüzden açtım konuyu fikir vermesi açısından...:eyv

Megane RS2 demek,sen bu piyasada tazesin kardeşim,anlamaman normaldir... :D

Burdan sana da tayfuna da epey güldüm hee hehe ben taş atıyorum kuyuya sizde ben safım sanıyorsunuz allah iyiliğinizi versin hahahahahahaha

Burdan sana da tayfuna da epey güldüm hee hehe ben taş atıyorum kuyuya sizde ben safım sanıyorsunuz allah iyiliğinizi versin hahahahahahaha

Bilmemek ayıp değil abi , öğrenmemek ayıp :) sakın mustafa abinin mesajından sonra google a mrs2 nedir ? Diye yazmiş olma hehe hehe

Clio Rs Lerdede Megane Rslerdede Temiz Diye Yutturulmaya Çalışılan Okadar Araç Varki Araç Aslında Hurda Alıp Boyatışıp Yada Kaplatılıp Plakaya Değiştikten Sonra Aracın Yeni Plakasında Hasar Kaydını Yazıp Yada Araç Keyfe Keder Boyalı Denir Sonra Yapıştır Gitsin

Öyle Bir Hava Filtresi Montajı Yapılmış RS'den Ne Beklenir'ki :D

​Bu ilan bayadır var, sıkıntısı olduğu kesin.:eyv

Plaka sorgulatınca o plakaya ait şasi numarasından sorguluyor sistem. Yani plaka değişsede kayıtlı tüm kazalar listelenir :eyv
Sağlam bir kazası varsa da sanayide toplanmış olabilir, haliyle tramer de kaydı olmayabilir :eyv
Uzak durmakta fayda var...

Konu aracın fiyatının uygunluğu yüzünden açıldı arkadaşlar,kesinlikle araç hakkında kötüleme yapmak için açılmadı,arkadaş belki paraya sıkıştı elinden bir an önce çıkartmak istiyor...

Geri