50 yada 100 liralik ariza tespit aletleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan akigo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

akigo

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Internette sikca rastladigim ariza tespit ve ariza silme aletlerinden kullanan varmi arkadaslar telefondan yada pc ile baglantisi kuruluyormus,ariza tespiti ve servis isigini kapatabiliyormus vs.

renault ta varmı bilmiyorum ama vw de vag kablosu var çoğu özellikle oynayabiliyorsun :) bilen varsa cevaplar ;)

GD- Berkay Wv Konusunda Uzmandir , VAG Konusundada Üstün Yeteneğe Sahip ve Kendi Araçinada Uygulamalari Mevcut Konuyu Görünce Bilgisi Varsa Cevap Verecektir .. :eyv :eyv

Umarim bilgisi vardir,servis isigi yanmisti yakittan oturu sondurduk ama 1-2 hafta sonra yine yandi bunu kendim sondurebilecegim ucuz bir yol bulsam iyi olacak

Ama iste sorun surdaki vag kablosu reno ya uymuyor tayfun

Tapatalk programından takla atarak gönderildi.

Ama iste sorun surdaki vag kablosu reno ya uymuyor tayfun

Tapatalk programından takla atarak gönderildi.
megane 2 araclara uymuyormu yada soket uyuyorda baglantilarimi uymuyor,renolara uydugu soyleniyor ,arada kaldim simdi

GD- Berkay Wv Konusunda Uzmandir , VAG Konusundada Üstün Yeteneğe Sahip ve Kendi Araçinada Uygulamalari Mevcut Konuyu Görünce Bilgisi Varsa Cevap Verecektir .. :eyv :eyv

evet benim vag kablom var kendi aracıma ve başka araçlara bağladım arıza silme yeni ürün tanıtımı fabrikanın aktifleştirmediği özellikleri aktif etmek vb.. renoyuda araştırdım ama bulamadım www.facebook.com/vag.comvw buradan takip edebilirsiniz.

evet benim vag kablom var kendi aracıma ve başka araçlara bağladım arıza silme yeni ürün tanıtımı fabrikanın aktifleştirmediği özellikleri aktif etmek vb.. renoyuda araştırdım ama bulamadım www.facebook.com/vag.comvw buradan takip edebilirsiniz.
bu cihazi alsam vag kablosu olmadan uymuyormu zira aletin soketi uyumlu gibi gozukuyor

Geri