97 model sanirim benim de vardi ahhh ahh ozluyorum valla gule gule kullanin guzel masallah
Samsung Edge ile gonderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok teşekkürler. Arabaları seviyorum ama bu ayrı. [emoji7]Maşallah Tek kelimeyle jilet e sahibide bu kadar gönülden severse sonuç kaçınılmaz olarak böyle bir güzellik olur elbette
92 civic ten sonra alışacağımı düşünmüyordum. Şimdi vazgecebilecegimi düşünmüyorum. 1998 alize.97 model sanirim benim de vardi ahhh ahh ozluyorum valla gule gule kullanin guzel masallah
92 civic ten sonra alışacağımı düşünmüyordum. Şimdi vazgecebilecegimi düşünmüyorum. 1998 alize.
Lenovo A7010a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam resimlere ve verilen emege baktiktan sonra bu makinayi sattigini düşünmek bile istemiyorumbenim twi de buydu mutlaka resimlere bak
http://www.renaultfanclub.com/renault-twingo-kulubu/85938-joker-twi-sahnede.html
Hocam resimlere ve verilen emege baktiktan sonra bu makinayi sattigini düşünmek bile istemiyorum
LG-H525 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hayirlisi olsun iki tarafa da insallahsattım sattım ama benden daha iyi bakan birine şu an ki halini görseniz iyi ki satmışsın dersin