Arabam bozuldu yolda kaldim yardim!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Recopi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Recopi

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaslar arabam en son park ettigimde hic biseyi yoktu En son calistirdigimda biraz giddikten sonra titremeye teklemeye basladi bosa aldim bos da da rolanti dengesiz inip cikiyo viteste de devir dengesiz gaza bastigim halde dusuyor yardimci olursaniz cok sevinicem ustaya gidicem gitmeden bilgim olsun istiyorum bu arada sakaryadayim ve kime gitmem gerektigini bilmiyorum simdiden tesekkurler

Aracın dizelse koyduğun mazottan kaynaklanabilir.

Yok hocam arac tuplu

Yakıt Besleme gibi gözüküyor ama inşallah daha basit birşeydir :eyv Geçmiş olsun

Arabayi calistirip ustaya gotursemmi daha buyuk sikinti cikarirmi

Arabayi calistirip ustaya gotursemmi daha buyuk sikinti cikarirmi

Aracın durumu hakkında önce telefon açman ve bilgi alman daha sağlıklı olacaktır. Aracına daha da zarar verecek bir durumuna sokman ekstra cebinden para çıkması demektir !! :eyv

Eğer uzun yola çıkacaksan tabi ki baktırman gerekir.

Geçmiş olsun bence de yakıtın motora gelmesi ile alakali bir sorun olabilir benzin de denermisin bir de

Arkadaşlar herkesin ilgisi için teşekkür ederim.Arabayı benzinde deneyincede aynı sıkıntılar devam etti.Şimdi arabayı sakaryada umut oto diye renault bayisini verdim.Usta subab ayarı yapıcağını söledi bana.150 tl de masraf söyledi bana.Subab yarının ortalama tutarı ne kadar tam araştıramadım ama usta motor soğusun akşama yetiştirmeye çalışırım dedi.

Evet usta doğruyu söylemiş. Soğumadan supap ayarları yapılmaz. Eğer vaktin kısıtlı değilse yarın sabah bırakmak en doğrusu. Tekrar geçmiş olsun. Ama supap ayarlarının devirde çok sorun teşkil etmeyeceğini düşünüyorum. Ateşlemeye bakmışlardır umarım.

Geri