Arkadaslar bu konuyu sadece deneyimimi paylasmak icin aciyorm.Cihazin tanitimi vs kesinlikle alakam yoktur.Megane 2 aracimda birkac kere servis isigi yandiginda yurt disindada bu isler pahali oldugundan kestirme yol ararken asagidaki cihazi buldum fiyati 5-10 euro arasida.Cihazla birlikte kullandigim android uygulamasi obd droidscan. Bu eklenti ucretlidir ama blackmarkt ile ucretsiz ulasabiliyorsunuz.Cihazi araca baglayip telefonunuzdan bluetooth ile taratip baglandiginizda cok basit bir sekilde kullanimi vardir.aracin arizasini direk soyluyor ve siliyor.Ben bu cihaz ve android uygulama kombinasyonuyla cok kolay bir sekilde hallettim.Sitede yada baska sitelerde genelde yarim yada daginik sekilde bilgiler vardi,bende belki faydasi olur diye deneyimimi paylasmak istedim.
Wifi ile bilgisayara baglayip daha detayli kullanilabildigini soyledi aldigim adam fakat ben android eklentisinin yeterli oldugunu dusunuyorm.
Saygilar
Buda uygulama ikonu
Wifi ile bilgisayara baglayip daha detayli kullanilabildigini soyledi aldigim adam fakat ben android eklentisinin yeterli oldugunu dusunuyorm.
Saygilar
Buda uygulama ikonu
Son düzenleme: