Farklı durur beyaz led
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Farklı durur beyaz led
Kardeş bunun lümen değeri önemli eğer 40 lümen filansa bi işe yaramaz bence 80 lümen filan olması lazım....Sevgili dostlar, arkadaşlar;
Geçtiğimiz yıl aydınlatma meselesi canıma tak etmiş Osram Nightbreaker+ H4'ler ve Osram Diadem'ler ile aracımın dış aydınlatmasına bir el atmış epey de memnun kalmıştım. Bu gün patlayan NB+ larımın yenilerini sipariş vermek için internette dolaşırken karşıma aşağıdaki led ampul çıktı ve bende şimşekler çaktı. Acaba bundan alıp tavana koysam nasıl olur? Ben soketinin uygun olduğunu düşünmekteyim.
Kardeş bunun lümen değeri önemli eğer 40 lümen filansa bi işe yaramaz bence 80 lümen filan olması lazım....
İnternette araştırdım; 100 lümen olduğu yönünde bilgiler dolaşmakta
eğer 100 lümense hiç kaçırma derim... 55 tl civarında senin 4000 kelvin sıcak beyaz olarak geçer...
yarın resimleri bekliyorum.....Verdik bakalım siparişi, kargo dahil 46 lira kadar tuttu. Süper hızlı gönderi diyor, muhtemelen yarın teslim edilir. Bir ara da Özen'den NB+ siparişi vereceğim. Hakkımızda hayırlısı