Baski balata

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan erkan2559
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

erkan2559

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
merhaba arkadaşlar bir sorum var.2012 0.9 tce clio aracım var 45000 km de....dün eşim arabayla giderken gaz pedalına basmış ama devir saati yükselmemiş ve araba gitmemiş.sonr stop edip beklemiş ve tekrar çalıştırıp gitmiş.benim aklıma baskı balata geldi ama başka bir sorunda olabilir.sizin düşünceleriniz neler ve böyle birşey daha önce başınıza geldimi..bide bu baskı balata bitse filan araç uyarı vermezmi?

Bildiğim kadarıyla baskı balatada uyarı sistemi yok. Aracın sesine göre çekişinden usta şoförler anlar ancak. Ama bakım sürelerine dikkat edilirse servis zaten bakımını yapıyor. Gaza basıpta gaz ibresinin yükselmemesi yazılımsal olabilir. Stop ve tekrar çalıştırmada düzelmiş sizinde dediğiniz gibi. Geçmiş olsun.

merhaba arkadaşlar bir sorum var.2012 0.9 tce clio aracım var 45000 km de....dün eşim arabayla giderken gaz pedalına basmış ama devir saati yükselmemiş ve araba gitmemiş.sonr stop edip beklemiş ve tekrar çalıştırıp gitmiş.benim aklıma baskı balata geldi ama başka bir sorunda olabilir.sizin düşünceleriniz neler ve böyle birşey daha önce başınıza geldimi..bide bu baskı balata bitse filan araç uyarı vermezmi?
baskı balata problemlerinde devir ibresinin yükselmeme durumu olmaz. yani araç gaz yer ama gidişte sıkıntı olur. sizin anlattığınız baskı balata olamaz

teşekkür ederim birkaç gün önce arka silecek çalışmadığı için elektrikçi arabayı bilgisayara bağlayıp baya kurcaladı belki ondan olmuş diye şüpleniyorum

bir sürü sebebi olabilir bunu elektriksel olur yakıt ile alakalı olur. tekrarlarsa gözlemleyip ustalardan fikir almak lazım tekrarlamazsa zaten sorun yok

Geri