Beni fransız motor ustalarına emanet ediniz.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan meganne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Geçmiş olsun hocam zor bi durum benim diğer aracımdada yağ kaçakları vardı ruh halinizi az çok anlıyorum

Sevmezler mi hemde ne severler... Sen en iyisi yağ takviyesiyle devam et abi, arabanı sat uğraşma diyenlerede hiç takılma nefret ediyorum o tiplerden.

Sevmezler mi hemde ne severler... Sen en iyisi yağ takviyesiyle devam et abi, arabanı sat uğraşma diyenlerede hiç takılma nefret ediyorum o tiplerden.
ne demişler insan kendi kendinin doktoru olmalı...
yağ filtresi yandan kaçırıyordu...gidip ustalara gösterdim...patlamış tüm sorun oradaydı.
krank keçesi sızıntısı önemsiz
bir de tapadan kaçırıyor.

(bu arada aks ile şanzuman yağının alakası yoktur halil. kartel şanzuman kolay kolay yağ kaçırmaz. :eyv)

Peki abi benim aks körüğüm değiştiğinde neden şanzuman yağıma ekleme yapıldı? Şanzumanımdan neden ses geldi?

Peki abi benim aks körüğüm değiştiğinde neden şanzuman yağıma ekleme yapıldı? Şanzumanımdan neden ses geldi?

aks dişlin bozuldu ise şanzumana ses yapabilir.
bana mı inanıyorsun ustalarına mı...
ben bu işten para yemiyorum....

aks dişlin bozuldu ise şanzumana ses yapabilir.
bana mı inanıyorsun ustalarına mı...
ben bu işten para yemiyorum....

Hahaha sen baya çektin abi bu işten tabi sana inanıyorum.:) İnşallah en kısa zamanda aracın düzelir başkan.

Hahaha sen baya çektin abi bu işten tabi sana inanıyorum.:) İnşallah en kısa zamanda aracın düzelir başkan.

çektiğim bişey yok...
öbür tarafa inanan insanlarız...
parayı da helal kazanan insanlarız.

Çok geçmiş olsun ;

Geri