Biraz gereksiz soru gibi ama yillardir merak ediyorum.

lokmancan

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
herkeze slm benım yıllardır aklımda olan fakat daha cevabnı bilmedigim megane 2 ler ıle ilgili soru var

megane 2 'lerin dnamıkte'de autantıqte'de hespınde kapı cıtalarının basında iste 1.6 16v veya dcı yazar boyasız orjınal araclara

bakıyorum'20 tane aractan 10 tanesınde yazıyor 10 tanesınde yazmıyor yazmıyanlarda duz sekilde duruyor

acaba fabrıka mı yapmıs yoksa kullanıcı zevkınemı degismis kapı degişmemiş boya yok

kim neden zevkıne degisir orayı.

Yanlış hatırlamıyorsam eğer makyajlı kasa Megane II lerde kapı çıtasında yazmıyordu (Yani 2008 md ve üstü)...

2007 ve sonraki modellerde ( faz 2 modellerde ) orası düz. 2004 2005 2006 Modellerde o çıtada motor hacmini yazar ;).

Benim araç 2007, kapılarda herhangi bir oynama yok ve dci yazıyor. Tahminimce sıfır alınırken alan kişinin tercihine bağlı olarak koymuşlar veya koymamışlar.

bencede tercihen isteyene bırakmıs olabillirler ama mantıklıda baktıgında o ne alaka sorulacak bsey degil seri uretğmde takılan bsey gibi o yuzden bence internette vs araba alırken araba boyasız dendıgınde oraya bakmak mantıklı olur boyasızsa orjnalse nede nyazısı yok ..

Geri