Böyle İnsanlar Kaldımı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Numb7
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Numb7

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Selamlar,

Olay aşağıdaki gibidir ;)
Arkadaşlarla Bağcılara GoKart yapmaya gitmiştik otopark ve caddede yer bulamadım. Mecbur ara sokaklardan birine çektim. Park ederken dikkatimi çekmedi hiç park ettiğim yerin dükkan(tekstil depo önü sanırsam) olduğunu. Her neyse geldiğimde arabanın sileceklerinin havada olduğunu gördüm. Başladım gördüğüm yerden arabanın yanına gidene kadar sövmeye ıslık Neyse tam arabaya zarar verdilermi çizdirlermi diye arabanın sağına soluna bakarken şöför kapısında aşağıdaki notu kağıt bant ile cama yapıştırmışlar. Okuyunca çok mahçup oldum. Ben olay çıkartmayı ne kaldırıyorsunuz silecekleri lan muhabbeti yapmayı düşünürken. Bu notu okuyunca numarasını yazsaymış keşke arayıp özür dilerdim dedim. hımm

30wmo84.jpg

Tebrıkler en azından kıbarca not bırakmıs :) Tel numarası bırakırsınız bır dahakı sefere ıletısım kurabılırler gereklı durumda :bravo

valla iyi güzel biz yazıyoruzda adam gece 12 1 de bizi arıyor dükkan önü mal indircez diyo çekiyoruz bi bakıyoz kendi çekip gidiyo :asabi :asabi :asabi

bu adamın yaptığı iyi gerçekten bizim burda olsa anında boydan boya çizerlerdi kaç defa önceki aracın camını çatlattı şerefsizler :asabi

numarayı gerektiği yerlerde koyucaksın gerçekten lazım oluyor hoş bazıları olduğu zamanda aramıyor takıyor geçiyor valla insanları anlamak çok zorr!! tebrik ederim bu adamı insafli biriymiş :bravo

İyi esnaf olduğu belli,size tavsiyem park ettiğiniz yerin iş yeri önü olup olmadığına iyi bakın,esnafı zor durumda bırakmayın...:eyv

Nt kağıdı yazanda okyanus ötesinden paralel bir arkadaş heralde ..

park olaylarından adam vurulur. çek diyorlarsa çekilir.
40 kere çek dedim birisine, karısı da yalancı, çocukları da...
bizim apartman görevlisi.
şikayet etsem atılacak, acıdım ,alttan aldım.
arıza adam varsa karşında herşey sorun. not yazan adam türünün son örneklerinden hakketten

Helal Olsun Gercekten İstnabul Gibi Bir Yerde Böyle Esnaflar Bulmak Zor.. :bravo :bravo

Helal olsun adama ne güzel yazmış bizim sokakta arabayı park ettiğimiz yerde birisi dadandı 3 araba sığacak yere kendisi minibüsü bilerek yaparmış gibi tam ortaya park ediyordu kimse park edemiyordu babamın isteği üzerine uyarı amaçlı lastiğinin havasını söndürdüm :Dfakat arkadaş aynı hatayı devam ettirdi en son babam güzel bir not yazıp cama yapıştırdı sonra adam sokaktan taşındı :D yani böyle şeylere hiç gerek yok :)

​Helal olsun adama.:bravo

Geri