Bugün 19umla maceralar yaşadık dinamo kablosu kopmuş akü boşalmış sabah bastı marsa sonra basmadı yolda kaldım kabloyu tutturamadım pensem bile yoktu :) benzinciden pense aldım birde büyük kola kabloyu zorla tutturdum sonrada kolayı inşaattançalışan işçilere verip abi bi el atın dedim saatte 40 kmye vurdu ibre :)
Hala azıcık tutuyo kablo çıkarsa yine sıkıntı var sanayiye uğramak gerek... :) Selamlar..

Bugün 19umla maceralar yaşadık dinamo kablosu kopmuş akü boşalmış sabah bastı marsa sonra basmadı yolda kaldım kabloyu tutturamadım pensem bile yoktu :) benzinciden pense aldım birde büyük kola kabloyu zorla tutturdum sonrada kolayı inşaattançalışan işçilere verip abi bi el atın dedim saatte 40 kmye vurdu ibre :)
Hala azıcık tutuyo kablo çıkarsa yine sıkıntı var sanayiye uğramak gerek... :) Selamlar..
geçmiş olsun bi baktır kabloya bişi tutmaz ama ufak tefek sıkıntılar baş ağrıtır

Aynen öyle sinek küçük mide bulandırıyor. Yarın işim çok yarın da idare etsin yarın çok işim var zira.

Bugün sanayiye gittim kablo başı aldım dinamo için yağı ve yağ filtresini değiştirdim. Depoyu da fullledim :) Kullanıma hazır.

Moderatör tarafında düzenlendi:
geçmiş olsun bakımlar önemli dikkat etmek lazım :)

Bugün navigasyon cihazı aldım 19a yakında istanbula yola çıkacağım gözüm kulağım olacak ins :)zira yön duygum çok da iyi değildir.

emme duulüyle hava filtresi arasındaki boru patlamız yenisi pahalı oradan içeri toz kaçar sa arabaya büyük zarar yapıyormuş bizde şamruğel ile kapattık

Bugün arabanın bagajını düzenledim , uzun zamandır pis geziyordu araba :D İç dış temizledim her zaman ki gibi :D
Eğer düzenli bir bagajınız varsa ( HB'ler için ) sedan gibi rahatça kullanırsınız ;)

Camlarını, aynalarını güzelce sildim.
Üstüne bi kaç tanede el freni denemesi yaptım.:D

valla günlerdir elim deymiyo arabaya bu gece bi aksilik olmazda yarın erken çıkarsam işten iç dış yıkatmayı düşünüyorum

Geri