Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bugün 19umla maceralar yaşadık dinamo kablosu kopmuş akü boşalmış sabah bastı marsa sonra basmadı yolda kaldım kabloyu tutturamadım pensem bile yoktu benzinciden pense aldım birde büyük kola kabloyu zorla tutturdum sonrada kolayı inşaattançalışan işçilere verip abi bi el atın dedim saatte 40 kmye vurdu ibre Hala azıcık tutuyo kablo çıkarsa yine sıkıntı var sanayiye uğramak gerek... Selamlar..
Bugün 19umla maceralar yaşadık dinamo kablosu kopmuş akü boşalmış sabah bastı marsa sonra basmadı yolda kaldım kabloyu tutturamadım pensem bile yoktu benzinciden pense aldım birde büyük kola kabloyu zorla tutturdum sonrada kolayı inşaattançalışan işçilere verip abi bi el atın dedim saatte 40 kmye vurdu ibre Hala azıcık tutuyo kablo çıkarsa yine sıkıntı var sanayiye uğramak gerek... Selamlar..
emme duulüyle hava filtresi arasındaki boru patlamız yenisi pahalı oradan içeri toz kaçar sa arabaya büyük zarar yapıyormuş bizde şamruğel ile kapattık
Bugün arabanın bagajını düzenledim , uzun zamandır pis geziyordu araba İç dış temizledim her zaman ki gibi
Eğer düzenli bir bagajınız varsa ( HB'ler için ) sedan gibi rahatça kullanırsınız