Clio 5 Marşa Basınca Çalışıp Kendi Kendine Stop Etme Sorunu

YoungSheldon

Kayıtlı Üye
34-İstanbul
Katılım
27 Mar 2024
Mesajlar
3
Tepki puanı
0
Puanları
1
Merhaba arkadaşlar. Aracım 2022 clio joy 1.0 sce. 33.00 km de. Marşa bastığımda çalışıp 1 saniye sonra kendi kendine stop edip reklam kendi kendine çalışıyor. Bu sirkülasyon devam ediyor sürekli. Çalıştırır çalıştırmaz Start stop u kapattım düzelmedi. Stop etmemesi için gaza bastım ancak gaz yemiyor tekrar stop edip tekrar çalışıyor. Sorun nedir acaba daha önce başına gelen veya bilgisi olan varmi ?
Garantisi devam ediyor yarın servise götüreceğim ancak daha önce başına gelen varmi bilmek istiyorum. Merak eden olursa gelişmeleri yazarım.
 

*USTA

Mustafa USTA, T.C Vatandaşı,
Genel Başkan
09-Aydın
Katılım
9 Eki 2010
Mesajlar
33,497
Tepki puanı
1,664
Puanları
113
Yaş
55
Merhaba, bu sorunu ilk defa duydum servis ziyaretinden sonra neden olduğunu ve nasıl çözdüklerini bizimle paylaşırsan memnun oluruz...
 
  • Beğen
Tepkiler: YoungSheldon

YoungSheldon

Kayıtlı Üye
34-İstanbul
Katılım
27 Mar 2024
Mesajlar
3
Tepki puanı
0
Puanları
1
Aracı çekiciydi yüklemek için Yokuş aşağı gitmem gerekti şansımı deneyeyim dedim ve İlk marsta sorunsuz çalıştı. Yetkili servise bıraktığımdada çalışıyordu. Ancak problemin incelenmesini istediğim için yetkili servise bıraktım. Hiçbir problem bulamadık hersey olması gerektiği gibi dediler. Evimin olduğu sokak dik bir yokuşta. Araci evimin önüne sol tarafa meyilli olacak şekilde park etmiştim. Yakıt kırmızıya yakındı. Sanırım yakıtı depodan çekemedi yada pompanin basıncı düşük kaldı emin değilim. Umarım birdaha olmaz.
 
Üst