Clio IV 1.2 LPG Montajı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan memo_16
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Etiketler Etiketler
    clio lpg
Sifir Arac Al Lpg Taktir Bu Mantiki Anlayamiyorum Madem Cok Gezecen Dci Al Bin Mis Gibi
İcon 1.2 Alacama Misal Joy Dci Alirim Binerim Arkadas ;)

Hiçç Aynen soyledigin gibi abi katiliyorum biraz acele ile aldi sanirim araci :D

HUAWEI - U8850 16 GB Cihazımdan Tapatalk 2 İle Gönderildi

bu 1.2 motorlara birde lpg taktırdın mı iyice gücü düşer bunun ya. benimde 1.2 ama ben yılda en fazla 4 ay kullanacağım için açıkçası dizele o kadar para vermek istemedim. lpg diye düşndüm ilk başta ama biraz araştırdıktan sonra ne gereği var dedim. kaldıki şu resimleri gördüm ya vazgeçmekle çok ii yapmışım. bagaj denen şey ortada yok resmen

Allah akıl fikir versin:berbat:berbat:berbat

Orijinalinden şaşmamalı, yıllardır bu tüp konusu uygulanıyor, üretici firmalar neden fabrika çıkışlı tüplü araç üretemiyorlar, bu soruyu sormak gerek, tüp taktırma oranına bakılarak, bu tür araç üretimi yapılmamasının nedenini araştırmak gerek aslında. Bu araştırmalar bizlere tüp konusunda net cevaplar verebilecektir.

Orijinalinden şaşmamalı, yıllardır bu tüp konusu uygulanıyor, üretici firmalar neden fabrika çıkışlı tüplü araç üretemiyorlar, bu soruyu sormak gerek, tüp taktırma oranına bakılarak, bu tür araç üretimi yapılmamasının nedenini araştırmak gerek aslında. Bu araştırmalar bizlere tüp konusunda net cevaplar verebilecektir.
üretiliyor abi symbollerde vardı bi ara fabria çıkışlı lpgli accentlerde vardı bide chevrolet aveolarda mı n vardı galiba fabrikasyon lpgli ama böyle bi aracada lpg taktırmak gerçekten aracı mındar etmekten başka bişey değildir :)

Fabrikasyon LPG 2000li yılların başından beri bir çok markanın birçok aracında mevcut...
Yurtdışında fabrikasyon lpg çok daha yaygın Opel, Chevrolet, Renault, Honda, Hyundai, Proton ... ve Mercedesin bile fabrikasyon lpg li modeli var...

En son canlı canlı gördüğüm fabrikasyon lpg 2001 Daewoo Nubira'da..
Araç gümrükten yeni çıkarıldı..
Stepnenin olduğu yer uzunca tasarlanmış ve 2 tane dikine 40lık birleşik tank kitap gibi oturtulmuş..
İşçilik 10 numara diyebilirim.. Yani bizimkiler gibi derme çatma değil...

5 litre "vergi" alana 1 litre benzinin hediye olduğu bu ülkede LPG takana kızmamak lazım. :)

Hiçç Aynen soyledigin gibi abi katiliyorum biraz acele ile aldi sanirim araci :D

HUAWEI - U8850 16 GB Cihazımdan Tapatalk 2 İle Gönderildi

Bende kayılıyorum. sıfır araç alıp hemen lpg taktırmak yerine daha az donanımlı dizel alınmalı bence. lpg arabada kendini çok fazla hissettiriyor. ayrıca otoparklarda ve avm lerde 2. sınıf vatandaş muamaelesi görüyorsun:)

Güzel bir arabanız varsa orjinalini niçin bozmak isteyesiniz ki ..!! :soru

Ben bı nıyetlenmıstım clio 4 e gıttım gorustum bayıyle kendıleri onermıstı lpg yı bana :) renaultun kendı lpg sıstemı garantı devam edıyor dıye v.s v.s :).Orjınallık
bozuluyor belkı ama lpg buyuk tasarruf.

Geri