Gazdan ayak çekince titreme sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ati_63
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ati_63

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
iyi akşamlar arkadaşlar...
2016 ekimde touch edc captur aldık şuan 4000 kmdeyiz ve araçta son 200 km de yaşadığımız bir problem var şöyle ki araç giderken ayağı gazdan çekince her zaman olmamakla beraber araçta titreme oluyor tekrar gaza basınca geçiyor. Servisle telefonla görüşmeye çalıştım bir türlü denk gelmedi hafta sonundan önce gidemeyeceğim sizce neden oluyor olabilir?
ayrıca yakıt ilk günden beri aynı istasyondan alınmakta güzergah hep aynı iş ev iş arası

Merhaba,

Yakıt konusunda forumdaki arkadaşlarla zamanında bende çok konuştum ve hemen hemen hepsi sağolsun yardımcı oldular.
Servis ile de görüştüğümde özellikle 15.000'km ye kadar eco ile kullanılmaması gerektiğini ilettiler.
motor henüz tam açılmadığı için ilk başta yakıt tüketimi aynı olacağını ilettiler.
İlk aldığımda Haziran 2016'da araç 550-600 km arası şehir içi yapıyordum şuan 750 km'yi görüyorum.

titreme konusuna gelince evet bu araçlarda oluyor ama eco modda değilse pek yapmıyor...

iyi akşamlar arkadaşlar...
2016 ekimde touch edc captur aldık şuan 4000 kmdeyiz ve araçta son 200 km de yaşadığımız bir problem var şöyle ki araç giderken ayağı gazdan çekince her zaman olmamakla beraber araçta titreme oluyor tekrar gaza basınca geçiyor. Servisle telefonla görüşmeye çalıştım bir türlü denk gelmedi hafta sonundan önce gidemeyeceğim sizce neden oluyor olabilir?
ayrıca yakıt ilk günden beri aynı istasyondan alınmakta güzergah hep aynı iş ev iş arası

öncelikle mesaj için teşekkurler... eco modda değil servisle görüştüm durumu iyice gözlemleyip gideceğim bakalım ne diyecek...

sonucu burada da paylaşırsan iyi olur. fikir sahibi oluruz bizde.

öncelikle mesaj için teşekkurler... eco modda değil servisle görüştüm durumu iyice gözlemleyip gideceğim bakalım ne diyecek...

tabi ki ;)

Geri