Ilk sagibinden renault 9

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan akigo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

akigo

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Satilik araba ararken buldugum bir ilan bu modelden sadece birtane var geri kalani jilet olmustur.Bu aracta ilk sahibinden muhtemelen adam vefat edince satiliga cikmistir.Baskalarinin ilanlari kismina eklemedim zira yurtdisindan bir ilan.

Ilan Linki

Yurt dışında emsallerini ve daha temizlerini forumda paylaşmıştım .

Avrupada otomobile değer veriyorlar . Zaten eskitemeden yenisini alıyorlar .
Türkiyede anasını ağlatana kadar mezara kadar eskitiyorlar .

az kaldığından mı güzel fiyat isteniyor:)

Yurt dışında emsallerini ve daha temizlerini forumda paylaşmıştım .

Avrupada otomobile değer veriyorlar . Zaten eskitemeden yenisini alıyorlar .
Türkiyede anasını ağlatana kadar mezara kadar eskitiyorlar .

türkiyede daha fazla değer veriliyor. birini tarif ederken arabası şuydu filan. çocuğunun dersleri nasıl diye ilgilenmeyen adam 90 model şahinine 15bin liralık set-aksesuar atıyor

eskitemeden değiştiremiyoruz çünkü toplumun büyük kesiminin batı avrupa ortalama yıllık gelir seviyesi kadar alım gücü yok

batı avrupada kontroller sıkı, cezalar çok can yakıcı, herkes aracının bakımlı tutmak zorunda

Şahine 15 bin harcayan adamın aklı yok . Orjinal bıraksa yukarıdaki örnekte ki gibi mis gibi kalacaklar .

Avrupada 5. 6. neslin otomobili var onlar artık daha iyiler .

Bizler max 4. nesil vardır bence .

Benim arabam var , babamın arabası var , dedemin arabası var . Bizim 3. nesil . Onlar bizden daha bilinçliler .

az kaldığından mı güzel fiyat isteniyor:)
belli yasin ustundeki arabalara vergi alinmiyor o yuzden.dizel bir scenic arac icin aylik 180 euro odeniyor :) ama yinede bu paraya satilmaz 300 euro versinler opsun basina koysun,bakmayin siz o fiyata .
Diger bir konuda burda arabalara deger falan veren pek yok.Turkiyede arac evden bir birey gibi oluyor burdaysa bir alet olarak goruluyor kimse ugrasmaz basar marsa arizalanirsa yaptirir umrunda olmaz :)

Orda olsam alırdım garaja kapatırdım.:)

belli yasin ustundeki arabalara vergi alinmiyor o yuzden.dizel bir scenic arac icin aylik 180 euro odeniyor :) ama yinede bu paraya satilmaz 300 euro versinler opsun basina koysun,bakmayin siz o fiyata .
Diger bir konuda burda arabalara deger falan veren pek yok.Turkiyede arac evden bir birey gibi oluyor burdaysa bir alet olarak goruluyor kimse ugrasmaz basar marsa arizalanirsa yaptirir umrunda olmaz :)

pazarlık payı ne kadar azmış. 1450 den 300 lere:)

oradakilere iki ışığı biliyor. arıza ışığı yanınca servise, yakıt yanınca benzinliğe:)

pazarlık payı ne kadar azmış. 1450 den 300 lere:)

oradakilere iki ışığı biliyor. arıza ışığı yanınca servise, yakıt yanınca benzinliğe:)

Kimmse vermez o parayi ,ornek asagidaki link

300 euro

Laguna 500

Geri