Arkadaşlar bende kadjar alali 3 gün oldu uzun yola aldiğim gün bandirmadan ayvaliğa gittim yaklaşik 250 km mesafe hiz yapma şansim oldu gidişte 130 km hiza çikinca ön camin ortasinda sanirim dikiz aynasinin oradan bir rüzgar sesi aldiğini duydum özellikle 140 geçince isliğa dönüyor rüzgar karşidan gelince iyice artiyor ertesi gün dönüşte de yapti bu sesi .ses ön orta kisimdan geliyor kesin ama ayna mi yoksa iç aydinlatma lanbalarinin ordan mi tam anlayamadim. Araçta panoramik cam tavan var . Uyuz oldunm sevise gittim hemen . Beraber 160km hiza çiktik ses çok az geldi 130 km la giderken bile ses bunun en az 4 kati fazla idi. Benle teste çikan 2 kişi vardi.biri evt sesi duydum dedi öbürü kaportaci olan çok az dedi tam yeri belli değil fln dedi. Sanirim bi şey yapamayacağini anladi rüzgarli havada gel bi daha bakalim dedi işi geçiştirdi. Bu durumla karşilaşip yaptiran varmi. çok moralim bozuldu sirf benzinli diye 2015 golf 7 yi babama sattim. Bu araci aldim sinir oldum. çözümü bilen varsa lütfen cvp. Yazsin. En azin gidip şu servise söyleyeyim yoksa bunlar mağduruyetimizi çözmeyecek.