Kışlık lastik hakkında marka model önerisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan PASHA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

PASHA

Cavit KÖKTÜRK
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
merhaba arkadaşlar

kış lastiği alacağım marka model hakkında önerebileceğiniz lastik var mı ?

lastik alırken sadece üretim yılına bakmak yeterli olur mu ?

lastik alırken çok araştırdım, uluslararası kuruluşların dünya çapında üyesi olan forumların yaptığı testlere kullanıcı yorumlarına bakarak almıştık. testler ebatlara göre yapıldığı için hangi markaların sizin için daha uygun olduğunu görebilirsiniz. ayrıca üretim yılı olarak lastiğin raf ömrü 5 yıldır alırken dikkat edin üretim yılına.

lastik alırken çok araştırdım, uluslararası kuruluşların dünya çapında üyesi olan forumların yaptığı testlere kullanıcı yorumlarına bakarak almıştık. testler ebatlara göre yapıldığı için hangi markaların sizin için daha uygun olduğunu görebilirsiniz. ayrıca üretim yılı olarak lastiğin raf ömrü 5 yıldır alırken dikkat edin üretim yılına.

2001 megane1 var ustam. 185/65/R15 olması lazım bana michelin önerdiler. sizce nasıl

Mischelin alpin serisi Karsta kullanmistim herhangi bir sorun yasamadim.petlas lassa felan kullananlarda vardi onlar da sorun yasamadi.cok da fazla takilmayin butcenize uygunu secin.en kotu kis lastigi hic kis lastigi takmamaktan iyidir sonucta.

Bizde de megane1 var ama orijinal 185\60\15 diye biliyorum. Bulunduğunuz bölgenin mevsim koşulları da önemli güney bölgelerde karın fazla yağmadığı yerlerde ortalama düzeyde bi kış lastiği iş görür. Durum tam tersiyse eğer ben de michelin alpini öneririm 5 yıldır bu lastiği kullandık bizi daha pişman etmedi gayet memnunuz

Merhabalar;

2 Kışdır gt radial champiro eco winterpro kullanıyorum gayet iyi bana hiç sıkıntı yaratmadı fiyat konusunda da diğerlerine göre biraz ucuz.

Bende 2 yıldır lassa kullanıyorum. Önceki aracımda ki kışlıklarda lassa idi. Gayet memnunum.

ben eskı aracımda sureklı ızmır ankara yapıyordum aıle zıyaretı için kışın kullandıgım Falken kıslık lastıkler gercekten yol tutuşu cok ıyıydı

Continental ts850 al gözün arkada kalmaz

Geri