Koltuk döşemesi

Jachlayans

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Herkese iyi gunler

Su ana kadar ne kadar herseye dikkat etsem bile gecen gün surucu koltugunun sirt kisminda sigara yanigi olusmus ve koltuk dosemesi bariz bir sekilde sigara izmarit izi cikmis.

Bende en ufak cizige bile tahammul edemezken bunun cozumunu simdiden kafaya taktim. Herkesin bildigi uzere araclarin koltuk dosemesi diger araclardan farkli olarak cikarilip yikanabilir sekilde uretilmis. Serviste bu aracin dosemesini bulabilir miyim?

Veya baska bir cozum onerisi olan varsa yazarsa sevinirim.

en iyi çözüm arabada sigara içmemek hocam :) olmuş bi kere diceksin ama bundan sonra içme ve içirtme

Arabada Sigara Kullanmamizi Tavsite Ederim , Gercekten Çok Kötü Oluyor Kiliflar .. Ve Yaşadiğiniz Yaniklar Cabasi :berbat :berbat

Yukarıda size sigara ile ilgili yorumlar verilmiş zaten ama bunlar sizin sıkıntınıza çare değil. Eğer döşeme çıkabiliyorsa, tanıdığın iyi bir döşemeci varsa sadece o parçayı değiştirebilirsin. Bunu yapan uzman terziler var. Geçmiş olsun, Umarım sorununuz en kısa zamanda çözülür.

Uyarilariniz icin tesekkur ederim fakat Ankara gibi buyuk sehirde yasamanin verdigi trafikle gunde 1 saatim trafikte geciyor.

Birde isin ilginc tarafi koltugun oturagi degil sirt bolumunde olmus olmasi. Nasil oldu nasil yandi en ufak fikrim dahi yok. Trafikte yanmis olsa sadece koltugun degil benim hissetmem gerekirdi. Neyse problem bu degil sonucta.

Bu yanigi olabildigince orijinal olabilecek sekilde yaptirmak istiyorum. O yuzden ilk tercihim direk servisten edinebilecegim koltuk dosemesi olur. Dosemecilerde sorunsuz halledebilecekse 2. Secenek olarak tabi ki dusunurum

Uyarilariniz icin tesekkur ederim fakat Ankara gibi buyuk sehirde yasamanin verdigi trafikle gunde 1 saatim trafikte geciyor.

Birde isin ilginc tarafi koltugun oturagi degil sirt bolumunde olmus olmasi. Nasil oldu nasil yandi en ufak fikrim dahi yok. Trafikte yanmis olsa sadece koltugun degil benim hissetmem gerekirdi. Neyse problem bu degil sonucta.

Bu yanigi olabildigince orijinal olabilecek sekilde yaptirmak istiyorum. O yuzden ilk tercihim direk servisten edinebilecegim koltuk dosemesi olur. Dosemecilerde sorunsuz halledebilecekse 2. Secenek olarak tabi ki dusunurum
https://www.youtube.com/watch?v=rS4bKXFOsSc inceleyin derim

Auto King bu tür yanık, yırtık vb. şeyleri tamir ediyor. ister orayı ara bi fiyat felan al ister bu işi yapan bi usta araştır karar size kalmış...

Eğer AutoKing le anlaşmalı bir firmadan kaskonuz varsa kaskoyu delmeden mini onarım olarak halledilme şansı var. Bir araştırıp bu yola başvurmanız maddi açıdan daha iyi olacaktır. Kolay gelsin iyi forumlar.:)

Geri