Lpg li clio satiş

erkan2559

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
mrb 0.9 motorlu bir aracım var lpg takmayı düşünüyorum ama ileride satarsam sorun olurmu?yani şöyle sorayım lpg li clio mu tercih ederdiniz yoksa lpg siz clio mu?

0,9 araç clio4 sanırım ama neden gaz taktırmak istediğinizi anlayamadım.

Aracınıza uygun bir LPG kiti takarsanız çok sorun olacağını düşünmem...
tabi ki aracı Tüpsüz kullanmak isteyecek kişiler tarafından tercih edilmeyecektir, fakat sizin gibi düşünen kişiler de olacağından, bu kişiler için sizin aracınız artı değer kazanacaktır.
şahsen ben alacak olsam lpg'li olanı tercih ederim

evt aracım clio 4.neden gaz taktırma isteğime gelince sürekli şehir içi kullanıyorum.ve çok yakıyor.bu yüzden lpg taktırmayı düşünüyorum.

Lpg taktıracaksınız kaliteli bir marka seçin ve işini temiz yapan bir yerde yaptırın. Eğer 1-2 seneye kadar satma düşünceniz varsa taktırmaya değmez.

0.9 a önyargilar var. alan adam zaten az yaktığıni dusunerek alıyor olur. lpgli olunca istemeyebilir.
Aracın yakıt durumunu biliyorum. lpg nin avantajlarini da biliyorum.

0,9 da lpg 'siz tercih ederdim fakat 0,9 u lpg 'li kullanıp çok memnun olan arkadaşım var ve en son konuştuğumuzda 63.000 km 'deydi aracı

alan kişi de araştırıp alacaktır 0,9 yaktığı için lpg takılıyor ve çok az yakıyor performansta da hissedilmeyecek derecede farklılık var bence bi artıdır bu araç için.

alan kişi de araştırıp alacaktır 0,9 yaktığı için lpg takılıyor ve çok az yakıyor performansta da hissedilmeyecek derecede farklılık var bence bi artıdır bu araç için.

işte araştırırsa zaten 0.9 clio almaz. lpg li diye 1 tl fazla vereceğine 3bin fazla verip dizel alır.

vergi olayı da var sonuçta bizim motorlar 0,9

Geri