Medianav 1.0.15.1.19 (Güncel Versiyon)

un4saken

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Selam,

1.0.13.* ve 1.0.15.* versiyonlar için son yazılımı indirebilirsiniz. Ben 1.0.15.0'dan 1.0.15.1.19'a güncelledim. Gözle görülen bir fark yok. 1.0.13'te navigasyon ve video açan arkadaşlar güncellerse bu özellikleri kaybederler mi bilemiyorum. O yüzden sorumluluk size ait.

Micom şifreleri değişti. Yeni micom şifresi:
0023 3571
ve
0023 3365

https://drive.google.com/drive/folders/1wTdfFzzy123KC8aY95tI_5rWFZnl24hs

Xfx6Dt.webp

5WeFvi.webp

Güncelleme tmm ama navi butonu uçtu eski sürümün buton aktifleştirme dosyalarıda uymuyor.

Bluetooth üzerinden siri gibi sesli komutları android üzerinde de kullanabilme özelliği gelmiş yeni sürümle. Micom test menü üzerinde aktif etmek gerekiyor. SPVR (A) kutucuğunu on yapacaksınız.

Rus forumlarında yazana göre şu an için video ve navigasyon yaması çalışmıyormuş. HomeScreen ve nngnavi kodlarını değiştirmişler bu sürümde. Yakında yamasını yaparlar takipteyim.

Yukarıdaki mesaja ek olarak SPVR (C) kutucuğu da Apple telefonlar için.

Her guncceleme ile gözle görülür olmasa da bayağı gelistirme ve duzeltmeler geliyor ama tam olarak neler iyilestiriliyor hicbir yerde listesini bulamadım, un4saken apple icin olduğu kesin mi ben de birkac yerde android icin diye okudum

Bilgi alırsanız paylaşım bekliyoruz. Orjinal navigasyon herzaman iyidir. Güncelleme gelirse onlarıda navigasyon sayesinde alıyoruz.

Direksiyon üzerindeki tuşu siri gibi android için kullanabiliyorsunuz ama micomdan aktif etmeniz gerekiyor.
Arka Kamera görüntüsü iyileştirilmiş.
Usb üzerinden dinlenilen müzikler ile ilgili iyileştirme olmuş.
Android auto bağlantısı sorunları iyileştirilmiş.
Şimdilik bildiklerim.

merhaba;
link çalışmıyor tekrar paylaşılabilir mi?

Geri