Megan 3 gt line ses sistemi kaliteli değil

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ofboy61
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ofboy61

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
herkese selamlar,
yaklaşik 2 ay önce 0 megan 3 gt line aldim araç full dolu teknolojik olarak yeterli gibi ama kullanilan malzeme kalitesi çok düşük ses sistemi hiç tatminkar değil sizce hoparlörleri kaliteli bir marka ile değişiklik yapilsa netice verir mi deneyen var mi? Bir de arçta kullanilan plastik malzemesi kaliteli değil

Renault hiç bir modelinde kaliteli plastik malzeme kullanmaz.
Ses siztemi de hiç bir zaman iyi degildir.
Bu konularda maliyeti düşürecen derken kaliteyi bozdular.

Bende sıfır clio 4 aldım.
Plastik aksam ve ses sistemi berbat.
Bir plastigin arabanın maliyetine etkisi çok fazla olmasa gerek.

çok çok yazik diyorum türkiye de bu kadar pazar payina sahip iken kaliteyi düşürmek bindiği dali kesmek olur. Sonra da neden avrupa araçlara rağbet ediliyor deniyor olay açik seçik ortada kaliteden ödün vermiyeceksin bence fiyat dan daha önemlisi kalite

Üst seviye dahil renault Safrane haricinde hiç bir zaman kalite eşiğini aşamadı, binlerce Tl veriyorsunuz ama iç plastik bir 2011 astra kadar bile yumuşak değil. Ses sistemi her zamanki gibi vasat malesef...

Yaklaşım 5sene megane 2 full kullandım daha sonra megane 3 ital fullerden aldım ama megane 2deki kaliteyi megane 3 te bulamadım gittikçe kalite düşüyor megane 4 tede düşerse millet renodan kaçmaya başlayacak. Adam süper dizaynlı kadjar yapmış anahtarsız girişi sökmüş dünyanın parasını kadjara vericeksin amele gibi arabadan innmeden camları çekiceksin(uzaaktan camlarıda çekemiyorsun)

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri