Megane 1 de hararet

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan vedat86
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

vedat86

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar bir sorunla 4 gündür başım belada aracım yolda giderken sorunsuz hararet göstergesi falan normal ama trafiğe kaldığımda hararet göstergesi tavana vuruyor ve gösterge yüksekken araçtan inip fana baktığımda fan çalışmıyor denemek için klimayı açtığımda yine fan çalışmıyor. Normalde araba harareti yüksekte olsa klimayı açtığımda fanın çalışması gerekir. Herneyse bu problemi bazen yapıyor bazende herşey yolunda hararet ortaya geldiği anda fan açıyor sıkıntı olmuyor bazende dediğim gibi hiç bir hareket olmuyor. Cuma günü aracın termostat hararet ısı müşürünü değiştirdim alakalı olabilir diye değiştirdikten sonra havasını falan alıp aracı ısıttım fan açtı ama bugün trafiğe çıktım yine açmadı fan başa bela birşey başına aynı olay gelen arkadaşlar çözüm buldular mı? Neler yaptırdılar birde megane 1 lerde fan rezistansı ve fan müşürü oluyormu varsa tam olarak nerede oluyor bu rezistans ve müşür yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim saygılar

tiKHb3C.webp

TER MOSTAT YANLARINDA OLABİLİR FANNI KABLOSUNU TAKIP ET GÖRÜR SÜN

GEÇİCİ OLARAK DİREK AKÜDEN ENERJİ ALMALISINIZ

Termostatın yanında hararet ısı müşürü var onu değiştirdim sorun aynı

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu araçta acaba fan müşürü varmı onuda tam bilmiyorum

Bilmiyorum derken daha doğrusu bulamadım her yerine detaylı baktım ama ısı müşüründen başka hararet ve fanla alakalı bir müşür göremedim

Eskiden kuş serisi araçlara içerden fan açma düğmesi koyarlardı. Bence öyle bir şey yaptırabilirsiniz.

abi aynı sorun bizim megane da da vardı sorunu bulana kadar motorda değişmeyen parça kalmadı servisin önünde durunca bi gün direk servise cektik makinaya bağlağladılar öyle bulduk.
cidden cok sıkıntılı bi durum adama arabayı sattırır.

abi aynı sorun bizim megane da da vardı sorunu bulana kadar motorda değişmeyen parça kalmadı servisin önünde durunca bi gün direk servise cektik makinaya bağlağladılar öyle bulduk.
cidden cok sıkıntılı bi durum adama arabayı sattırır.
Berkay kardeşim makinaya bağlayınca sorun ne çıktı

Berkay kardeşim makinaya bağlayınca sorun ne çıktı

abi makinede ne cıktı diye bakmadım servistekiler tanıdıktı direk sorun bu dedi bizde bıkmıştık artık parça değiştirmekten ne derlerse onu yapıyorduk onuda değiştirdik bir daha sorun yaratmadı

Geri