Megane 3 dci bakım

hakanöztürk

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Kolay gelsin, Megane 3 dci bakımlarında örneğin fren hidroliği ne zaman değişir, şanzıman yağı (manuel) vb şeyler. Filtre vs zaten her sene ya da 2 senede bir değişiyor.
Şimdiden teşekkürler.

Detaylı bakım bilgisi olan yok mu bu model için?

Araç için yetkili servis dışında nereleri kullanıyorsunuz. Teknik anlamda yeterli bulduğunuz özel servisler var mı bölgeler dahilinde?

Yag ve filtreler kullandigin malzeme ve yaga gore degisir tavsiyem 10bin km de bir yag, yag filtresi ,hava filtresi,polen filtresi degismeli.
Fren hidroligide eksilme varsa bakilip ilave edilmeli.

Teşekkürler, bu konularda sorun yok.
Yetkili servis dışında, araçlardan gerçek manada anlayan yerler nereleridir, bunların paylaşılması fena olmaz.
Diğer yandan araçların bazı bakımlarını kendileri yapanlar için de bilgiler paylaşılabilir. Örneğin fren hidroliğini kaliperlerden boşaltım yaparak nasıl değiştirirsiniz, gibi.

İstanbul ümraniye de yetkili servisten özel servise dönen ama ustalarını kaybetmeden devam eden bir yerde yaptırıyorum ben bakımlarımı hem orjinal ürünler kullanılıyor önceden yetkili servis oldukları için hemde konunun uzmanı insanlar. Reklam yapmayalım şimdi ama buralara yakınsan özelden yazarım görüşürsün. Birçok dostumu da oraya yönlendirdim hep dua aldım.

selamünaleyküm bugün 2011 sport tourer aldım ümraniyeye yakınım ilk kez renault aldığım için tanıdık servis yok tanıdığın servisin nerede olduğunu yazarsan bir uğramak isterim

İstanbul ümraniye de yetkili servisten özel servise dönen ama ustalarını kaybetmeden devam eden bir yerde yaptırıyorum ben bakımlarımı hem orjinal ürünler kullanılıyor önceden yetkili servis oldukları için hemde konunun uzmanı insanlar. Reklam yapmayalım şimdi ama buralara yakınsan özelden yazarım görüşürsün. Birçok dostumu da oraya yönlendirdim hep dua aldım.
selamünaleyküm bugün 2011 sport tourer aldım ümraniyeye yakınım ilk kez renault aldığım için tanıdık servis yok tanıdığın servisin nerede olduğunu yazarsan bir uğramak isterim

Renault k9k 834 morunun tirger değişimi için teknik dokuman olan arkadaş varmı? Yeni bir arac aldım tirgeri değişmesi lazım!

Teşekkürler... Bu konuda çok az bilgi var başka şehirler için.

Triger için yabancı bazı sitelerde, görsel de içeren teknik dokümanlar mevcut.

105Dci için hangi tip, renk ve özellikte antifiriz kullanılıyor?
Hangi tip ve özellikte fren hidroliği kullanılıyor? Dot4, Esp vb gibi...

Geri