2006 yılından bu zamana değin 4 farklı donanım ve yaşta scenic aracım oldu. ( 1999 scenic 1.6 RTE , 2004 scenic privilege 2.0 otomatik , 2006 scenic 1,6 privilege otomatik ve şuanda makyajlı kasa 2007 scenic 1.5 dci privilege ). Allaha çok şükür her araç gibi rutin bakımlar ve geçici basit arızalar dışında bir problem yaşamadım. Evet benim 2004 model 2.0 136ps privilege aracımda da dijital ekran hafif soluktu. Garantisi çoktan bitmiş olmasına rağmen serviste ücretsiz değişti. Şunu her zaman kabul ediyor ve ısrarla soranlara söylüyorum : II.ci kasa scenicler çok donanımlı ve narindir. Hor kullanılmaya , bakımları aksatılmaya gelmez. Bakımsız , hor kullanılmış scenic'e piyasa fiyatının 2-3 bin altına alacağıma tam aksine piyasa fiyatının 2-3 bin fazlasını verip çok bakımlı ve düzgün scenic almayı tercih ederim. Arkadaşın serzenişte bulunduğu gibi sıkıntılı Scenic sahibini çok üzer. O yüzden ısrarla tavsiyem yeni scenic alacaklar ucuz scenic değil ; çok bakımlı , temiz , düzgün scenicleri ve işinde uzman insanlara ( servis + computest ) araçlarını iyice tepeden tırnağa kontrol edip alsınlar.