Renault 5'ciler Kaç Kişiyiz ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CanCaloz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu yaz bu araçlarının hepsinin geldiği bir organizasyon olacağı kesin şimdiden uyarıyorum liste yapmakla olmaz buluşmakta gerekli :eyv

Yani söyle R5 lerden bir konvoy çok dikkat çeker..:eyv

Bu yaz bu araçlarının hepsinin geldiği bir organizasyon olacağı kesin şimdiden uyarıyorum liste yapmakla olmaz buluşmakta gerekli :eyv

kaç aydır sölüyorum ah ah :)

Sapancada buluscak olurmuki

Tek nokta sikinti olur dusincesiyle kalburatorlu koydum e6j kodlu enjeksiyonlular e7j oluyor cekis guzel kesiciyi her araca uyglariz sikinti yok eksoz olmadigi icin kesici koymadim internette var 45 lirraya eektronik kesici

Tek nokta sikinti olur dusincesiyle kalburatorlu koydum e6j kodlu enjeksiyonlular e7j oluyor cekis guzel kesiciyi her araca uyglariz sikinti yok eksoz olmadigi icin kesici koymadim internette var 45 lirraya eektronik kesici

abi ben kesici koymayı düşünüyorum ama bi kaç arkadaş radyatörü patlattı bende çekiniyorum :)

​Dostlar bana R5 sağ amartisör ve ön yaylar lazım bilgilendirme yapabilecek dostlar özelden yazabilirler :eyv

siteden resimler neden kalkıyor arkadslar

​Dostlar bana R5 sağ amartisör ve ön yaylar lazım bilgilendirme yapabilecek dostlar özelden yazabilirler :eyv
ön amortisör ve biyası r9 uyuyor expresde üst takoz bilya aynı amortisörde ise porya saplamalır farklı poryonunda dgişmesi lazım ben poryoyla beraber komple expres yaptım.

şunuda belirtim parçacin kim olursa olsun r5 dediginde parça bulamazsin.
Ya parçayi sök götur numune bu de geneli r9 ile ayni yada r9 u al kullan ama
r5 dediginde ya fiyat tavan oluyor yada abi nerde fransadan sipariş vericez falan filan deniliyor.

Geri