Rutuş Hakkında

Tiryaki

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar hayırlı günler.sizlerinde başına gelmiştir diye tahmin ediyorum.genellikle ön kapıları açarken kapalı yerlerde kapıların ince yerlerinin duvara veya herhangi bir zemine gelme sürtme neticesinde orda boya kalkması zedelenme oluyor.bizim kangoodada var malesef nekadar dikkat etsekte oluyor.şimdi bu oluşan zedenlenmeleri nasıl giderebiliriz.bunları gidermek için özel bir madde veya uygulama maddesi varmıdır.öneri ve düşüncelerini bekliyorum teşekkür ederim.

kapıyı sürtüğünüz cismin boyası bulaştıysa sadece g3 pasta cila ile çıkar.Ama sizin kapınızın boyası çıktı iste 20 gr boya yaptırın fazla bişey tutmaz ince uçlu fırça ile rutuş yapın.Ezik varsa yada yaralar büyükse (rutuş çirkin duracak şekilde) parçayı 150 liraya yeniden boyuyorlar.Umarım yardımcı olmuşumdur.

Abi öncelikle teşekkür ederim.Forumda yenı sayılırım resımı tam güzel yükleyemedım.o yuzden tam gozukmuyo.şimdi bugun duvara geldi kapı istemeden daha sonra kapının ince bölümü bir karış kadar zedelendi yanılmıyorsam boyası gitti elimle şöle bastırarak sildim görüntü azaldı ama toplu ıgne ucu gbı beyazlıklar gitmedi.pasta fayda sağlarmı bilemiyorum.ama ince uçlu bir fırça ile tek tek noktalara dokunuyum diyorum en azından biraz görüntüyü kaybeder diyorum.bide bi gene özellikle ön kapı eşiklerinde binerken ve inerken ayak değmesi sonucu oluşan büyük küçük çizikler var bunlarada ne yapmalı onlarıda düşünüyorum tabi gene fikirlenizi bekliyorum.

kapıları rutuşla halledebilirsin ama eşikler büyük sıkıntı kendi şartlarınla yapabileceğin bişey yok.Fakat eşik aksesuarları var krom onlardan alıp yapıştırırsanız çirkin görüntü ortadan kalkar diye düşünüyorum.

Geri