Sol arka kapı açılmıyor :)

Zaten yeterince kazıklıyorlar abi, bıraksınlarda o kadarını biz halledelim, aslında ustalığım ve malzemem var, aracın garantiden cıkmayacagını bilsem yağını bujisini suyunu ıvır zıvırını kendim değiştireceğim ama bu garanti muhabbeti yüzünden bir civata sıkamıyoruz işte :)
+1, ilk defa sıfır araba aldım, mecbur servise götürecez bunu, ilk serviste ne kadar yazacaklar merak ediyorum.

Bujiyi filtreleri değiştir demedik yahu,öldürme hemen... :D
dün pedalları taktıktan sonra araca boya koruma motor ve iç mekan bakım temizlik koruma yaptım çok pis gaza geldim abi, 6 saat bi arabayla ugrasınca böyle oluyor :aytuğ

Bu aracın en büyük eksiklerinden biri çocuk kilitleri; bukadar çok donanıma ve özelliğe rağmen neden ön taraftan kitlenip açılmıyorda arkadan kapılardan eski tip yapmışlar anlamıyorum.:berbat

Bu aracın en büyük eksiklerinden biri çocuk kilitleri; bukadar çok donanıma ve özelliğe rağmen neden ön taraftan kitlenip açılmıyorda arkadan kapılardan eski tip yapmışlar anlamıyorum.:berbat
o özellik var, 4 cam otomatik olan modellerde şöför tarafında cam düğmelerinin altında bir tuş daha var ona bastığınızda hem camları açmaz hemde arka kapıları kiletler

o özellik var, 4 cam otomatik olan modellerde şöför tarafında cam düğmelerinin altında bir tuş daha var ona bastığınızda hem camları açmaz hemde arka kapıları kiletler
yanlışın var mehmet o tuş sadece camları kilitliyor, çocuk kilidi en lüks araçta bile kapının içindedir ;)

yanlışın var mehmet o tuş sadece camları kilitliyor, çocuk kilidi en lüks araçta bile kapının içindedir ;)
yok yav bizde scenic var 2006 ondada var basınca camları açmıyor ama kapılarıda açmıyor cliolardaki o tuşta aynı işlevde bence

yok yav bizde scenic var 2006 ondada var basınca camları açmıyor ama kapılarıda açmıyor cliolardaki o tuşta aynı işlevde bence
üşenmedim gittim denedim yav sadece camları kilitliyor kapılar İÇERİDEN açılıyor, normalde açılmaması gerek :aytuğ

üşenmedim gittim denedim yav sadece camları kilitliyor kapılar İÇERİDEN açılıyor, normalde açılmaması gerek :aytuğ
:D :D o zaman cliolarda yok o modül yani varda kapılara hükmetmiyor, scenicte öyle ama biliyorum yani :D tuşa basınca arka tarafın hepsini kilitliyor :)

:D :D o zaman cliolarda yok o modül yani varda kapılara hükmetmiyor, scenicte öyle ama biliyorum yani :D tuşa basınca arka tarafın hepsini kilitliyor :)
kitlemesin abi araba benim yerime karar veremez o kim oluyor :aytuğ

benim aracım icon 4 cam otomatik ama bahsettiğin özellik yok arka kapılarda switch vari birşeyle kapatıp açmak zorunda kalıyorum ve can sıkıcı

Geri