ApSUVai
Bilgi Girilmemiş
Yurt Disi Almak Yurt İcinide Mi Kapsiyor Yanlislik Olmasin 2003 Yilindan Once Ehliyet Ve SSK Var İse Sinavsiz Aliniyordu Ben Oyle Almistim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
orası öyle 2003 den once kı tarıhlerde alınan ehlyetlere sınavsız verıyorlar. benım ehlıyet 2008 modelYurt Disi Almak Yurt İcinide Mi Kapsiyor Yanlislik Olmasin 2003 Yilindan Once Ehliyet Ve SSK Var İse Sinavsiz Aliniyordu Ben Oyle Almistim
SRC ehlıyet sınıfı farkettmezki.. Eger B sınıfı o aracı suruyorsa SRC alabılırsınB sınıfı ehliyet ve src belgesiyle 20 kişilik sprinter kullanılabiliyormu acaba yoksa otobüs ehliyeti almak şartmı acaba bilen varmı ?
acil ihtiyacım olmamasına Ragmen Yazıldm bi köşede dursun... Alınması gerek cezası 700 TLDaha önceki yıllarda 3 yıl servis şoförlüğü yaptım src belgem yoktu halende yok kullandığım araçlar Transit ve J9'du 15+1 koltuklulardı B sınıfı sürücü belgesi ile 15 koltuğa kadar resmen araç kullanabiliyorsunuz 15 ten sonra otobüs olarak geçmekte ki bunun için E sınıfı isteniyor.
2012 haziran ayından bu yana Ehliyetim E sınıfı benimde src ihtiyacım bir zaman bulupta birtürlü başvuru yapamadım
acil ihtiyacım olmamasına Ragmen Yazıldm bi köşede dursun... Alınması gerek cezası 700 TL
[MENTION=9]*İstanbullu[/MENTION] Duydun zilin sesii kardesim 15+1 B sınıfı 16+ E sınıfı ister...
B'den E'ye 1200 lira civarında geçerler.. SRC+ Sınav parası 360 Gibi ... Kolay gelsn16 otobüse giriyorsa E sınıfıda almam lazım o vakit baya gçircekler bakalım hayırlısı
Bizedki 16+1 ve 19+1 sprinterlar 2012 minibüs-midibüs diye geçiyor ?