Tazyikli su plastiği parçaladı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan newvegas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

newvegas

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Yıkamacıların kullandığı tazyikli su ön cam sileceklerin altındaki yumuşak plastiği parçalamış. Bu plastik, sileceklerin altından başlayıp bir şerit halinde ön cam boyunca uzanıyor. Benim sorum şu olacak; bu parça nasıl bir sorun oluşturur ve değişimi yapılıyor mu? Aracım 2015 Megane 3

Son düzenleme:
Kimsenin bir fikri ya da bilgisi yok mudur arkadaşlar?

megane 3 aracım olmadığı için kopan parçayı gözümde canlandıramadım bir resim yükleyebilirseniz daha iyi olurdu

Kopan parça nasıl birşey bilmiyoruz yakından ve uzaktan anlaşılır şekilde farklı resim yüklerseniz napmanız gerektiği konusunda size yardımcı olurum

Yıkamacıların kullandığı tazyikli su ön cam sileceklerin altındaki yumuşak plastiği parçalamış. Bu plastik, sileceklerin altından başlayıp bir şerit halinde ön cam boyunca uzanıyor. Benim sorum şu olacak; bu parça nasıl bir sorun oluşturur ve değişimi yapılıyor mu? Aracım 2015 Megane 3
Geçmiş olsun.Cam ile sileceklerin alt tarafında bulunan plastiğin arasındaki parçaları kast ediyorsanız hepsi sökülebilir ve değiştirilebilir.

Serviste hasarlı parçayı gösterip fiyat alabilirsiniz parça kodunu da alın piyasa yada Servis hangisi hesabınıza uygun ise oradan alışveriş yapın

Geçmiş olsun.Cam ile sileceklerin alt tarafında bulunan plastiğin arasındaki parçaları kast ediyorsanız hepsi sökülebilir ve değiştirilebilir.

Teşekkürler cevabınız için.Pahalı parçalar mıdır peki biliyor musunuz?

Geri