Xenondan trafik cezası yiyen oldumu hiç

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yalnzlk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

yalnzlk

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar aracıma xenon motorlu değil de ampul taktırmak istiyorum bu yüzden trafik cezasıyla karşılaşan oldumu hiç

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Xenon'dan Ceza Yiyen Yok Olma İhtimali Çok Zayıf Ancak Sonra'dan Takılan Xenon'lar Yasalara Uymamakta Yani Minik Minicikte Olsa Bir Ceza Yeme İhtimaliniz Yok Değil.

Merceksiz fara çakma xenon takıp ne benim ve başkalarının gözünü alıp kulaklarınızı çınlattırın, nede ceza yiyin bu kadar basit

xenondan trafik cezası yiyen oldumu hiç

cok denk gelmis heralde usta bune sinir oyle o kadar cok goz aliyomu ki

bizim caminin müezzininde opel astra var bizim evin yakınında oturuyor nasıl bazen camdan bakarken yer arıyor nasıl bi xenon takmışsa 3.kattan gözümü alıyor gerisini sen düşün artık :o ayrıca yağışlı ve sisli havalarda xenon farın görüş kalitesi aşırı derece bozuluyor.

bence merceksiz bir şekilde xenon taktırma, mercekli olsun!

ceza yeme olsaılığı var ama o kadar da çok yok gibi muayene ye giderken sökersin olur biter :)

Bende düşünüyordum ,sonra vazgeçtim .
Ampülleri değiştirdim .
bazı xenonlar varki insanın gözünü alıyor .
bu sıralar çakma xenon ve sinyal vermeyenlere kafayı taktım

cok denk gelmis heralde usta bune sinir oyle o kadar cok goz aliyomu ki
Evet maalesef yağmurlu bir gece yolculuğunda karşıdan gelen masmavi bir ışık kütlesi yüzünden aracımı yol kenarındaki su birikintisine kaptırıp savruldum. Allahtan hızım düşüktü yol genişti...

bende şu sinyal vermeyenlere artık uyuz olmaya başladım

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Çakma xenon karşıdan denk geldimi kör olduysam anında bende uzunları açıyorum aynı zevki tadalım diye ıslık

valla karşımdan geliyorsa uzunları yakıyorum. arkamdan geliyorsa yol verip arkasından açıyorum uzunları. Aynı hesap çünkü.

Geri